Изхвърлили Жени Джаферович от "Капките"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:10 / 05.03.2023
61747
Евгения Джаферович вече не е част от шоуто "Като две капки вода". Нова тв и футболната съпруга са поели по различни пътища, научи "Уикенд". Не е ясна причината за раздора и защо Маги Халваджиян не е поканил Жени да гримира участниците в забавното предаване.

Съпругата на Ваня Джаферович започна работа в шоуто през 2019 г. Тогава тя се похвали, че е част от предаването, като публикува снимки от подготовката на звездите в шоуто и документира как тече работата по грима. Риалити героинята не спираше да се хвали с работата си, която й носеше само дивиденти, но тази година няма снимки от "Капките". Името на Жени не присъства и във финалните надписи на предаването, видя "Уикенд".

Преди години Евгения завърши курс за професионален гримьор. Близките й контакти с продуцентите на шоуто бързо я направиха част от екипа, който се грижи за преобразяването на участниците. Съпругът й Ваня се включи като участник в "Като две капки вода" през 2017 г., а малко по-късно любимата му се намърда в шоуто. Семейството е сред най-мразените и критикувани в родния шоубизнес, защото се тикат навсякъде.

Жени и Ваня са участници и в "Сървайвър", а Ваня дори успя и да спечели. По-късно той се пробва и във "ВИП Брадър", в "Капките", а в момента е водещ в "Сървайвър" Участвали са и в "Черешката на тортата", а хърватина се сдоби и с малка роля в минал сезон на "Фермата". Семейството обича да бъде под светлините на прожекторите и дразни зрителите с желанието си да е "на всяка манджа мерудия". Както писахме, Ваня търпи смазваща критика като водещ на "Сървайвър", а половинката му беше най-мразеният участник в последния сезон на "Игри на волята". Гримьорката призна, че съжалява, че е влязла в предаването, защото останала неразбрана от доста хора. Възможно е хейтът да е оказал влияние и Жени умишлено да е решила да страни от медии за известно време, докато не се появи някое ново риалити, където да се изяви с мъжа си. В медийните среди даже вече й дават идеи да се запише с Ваня за следващия сезон на шоуто "Един за друг".

Виж коментарите (2)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).