Ивана: Нищо не може да бъде както е било!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:10 / 24.05.2023
7338
Ивана има толкова много хитове, че даже и хората, които не слушат попфолк, със сигурност са си припявали някои от тях.

Певицата на народа представи през тази година две по-различни песни от тези, които обичайно феновете са свикнали да чуват от нея. Мнозина категорично заявиха, че си искат старата Ивана и новия й стил не им допада толкова.

“Естествено, че има много самоирония, обаче хората не го разбраха или не го усетиха. Аз умея да се шегувам много със себе си и това е много правилно. Чета непрекъснато: “Искаме си старата Галена", “Искаме си старата Преслава", Искаме си старата Ивана"… Искаме с и всичко старо, само че времето върви и с годините, не само в музиката, нещата се променят. Нищо не може да бъде както е било" – заявява тя.

“Онези песни са направи в един период, в който е трябвало да изпея точно  тези песни, точно аз, да стигна до хората. Това са песните, които продължават да бъдат моята визитна картичка. Аз никога няма да се откажа от “Ало, мамо", “За какво са ми всичките тези пари". Аз няма да се откажа да пея песните, които са принципа и морала ми. Първата песен, с която станах популярна, беше “100 патрона" – споделя Ивана в “Шоуто на Николаос Цитиридис", където бе заедно със Стояна и изпълниха компилация от най-известните си песни.

По повод новите си песни, предизвикали вълна от реакции в мрежата хитовата изпълнителка разказва: “Тези две парчета, които направих в началото на януари – “Този цирк", и сега – “Жена за милиони", за първи път оставих на екипа, който сформирахме и на младите хора да си развият фантазиите, и аз бях абсолютно послушна. Ще облечеш тази визия и ще изглеждаш по този начин"!

Попфолк звездата не крие, че този нов подход при работата й допада много повече, тъй като преди това сама се е грижила за всичко и всеки проблем е рефлектирал върху нея.

“На мен ми харесва да отида на снимки и да не треперя дали всичко ще е наред. В един момент си казвам, че това е чудесно. Хареса ми да бъда само певицата, след което да се прибера спокойно. За мен продуктът е приключил и почвам да мисля за следващия" – подчертава тя.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).