Харисън Форд се сбогува с най-популярната си роля в обичана от цял свят поредица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 23.05.2023
2126
Харисън Форд започна своето емоционално сбогуване с Индиана Джоунс, докато присъстваше на звездната премиера на последния си филм "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" на филмовия фестивал в Кан. 80-годишният актьор беше подкрепен от съпругата си Калиста Флокхарт и от колежките си от лентата - Фийби Уолър-Бридж. 

Уважаваният холивудски ветеран даде старт на лебедовата песен на своя емблематичен екранен герой Индиана Джоунс, влизайки в неговия образ за пети и последен път. 

Харисън и 58-годишната Калиста се появиха заедно на червения килим за първи път от много години. Двамата са известни с това, че предпочитат да живеят в уединение и рядко се появяват на публични места.

Вечерта на актьора и жена му обаче беше помрачена от неудобен гаф при сядането им в Palais des Festivals, където се прожектира последният филм на Форд като Индиана. Оказа се, че за Флокхарт не се е намерило място до съпруга й и то на собствената му, дългоочаквана премиера!

Изящната Калиста, облечена в бляскава черна рокля от тюл, беше сложена да седи не до съпруга си, а на един ред зад него, което предизвика нейната сконфузна усмивка и неговото каменно изражение, пише Tialoto.

Харисън изигра за първи път ролята на Индиана Джоунс през 1981 г. във филма "Похитителите на изчезналия кивот", а четвъртият филм за Индиана излезе през 2008 г. "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп". В последната лента за култовия арехолог пък той си партнира освен с Фийби Уолър-Бридж, също и с Мадс Микелсен и Антонио Бандерас.

На въпросната премиерата имаше и множество бляскави красавици, включително бременната Карли Клос и Джема Чан. Харисън Форд се доближава до зашеметяващата си съпруга Калиста Флокхарт, 58, докато правят бърза смяна на тоалета за афтър партито.

Звездата от "Междузвездни войни“ и актрисата от  сериала "Али Макбийл" направиха бърза смяна на тоалетите си за афтър партито след прожекцията на неговия филм, който трябва да тръгне по кината в края на юни. За втората си изява Харисън предпочете черен костюм, съчетан със сива риза, докато Калиста облече елегантна рокля на цветя.

На въпросната прожекция, в рамките на 76-ия фестивал в Кан, Харисън прие и своята почетна награда "Златна палма".

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).