Хапливите забележки между "бадажанаците" Рачков и Маринов не стихват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:15 / 10.04.2023
6966
По време на епизода на шоуто за имитации "Като две капки вода" от снощи (09.04) естрадният певец Веселин Маринов и единият от водещите на шоуто - Димитър Рачков, отново влязоха в словесен дуел, а след това Маринов разказа виц за самия себе си.

Пререканието им започна малко след края на изпълнението на Владимир Михайлов, който имитираше голямата Лили Иванова.

Първи коментира Фънки, който искрено поздрави Михайлов, а след него думата бе дадена на Веселин Маринов. Маринов подходи изключително сериозно към коментара си, но Рачков, в типичния за него стил, започна да го прекъсва.

След няколко подмятания от страна на водещия, Маринов се изнерви: "Не ме карай да си отварям устата.", заплаши Маринов, а Рачков бе принуден леко да се отстрани от сцената. Той се качи на по-високо място и седна, като започна да клати краката си.

Дори само с присъствието си обаче водещият разсейваше както журито, така и публиката и отново прекъсна словото на Маринов, в което той хвалеше чудесната имитация на Михайлов. В един момент стана ясно, че Димитър Рачков леко си е полегнал, докато слуша естрадния певец.

"Така е, менискусът ми отмаля", оправда се Рачков, че е легнал, а Маринов го съсипа: "Ами ще ти отмалее, като крачетата са ти 7 сантиметра!".

"Крачетата да, ама друго...", опита се да продължи мини спора Рачков, но партньорът му във воденето - Герасим Георгиев-Геро, даде всичко от себе си, за да тушира напрежението навреме и да не се налага Сашо Диков отново да бъде викан, за да игра ролята на рефер.

Малко по-късно в шоуто Веселин Маринов разказа виц за самия себе си, който през годините всички сме чували в различни вариации. Ето и какво гласи вицът: "Отива Веско Маринов на концерт в Пловдив. Там дава една покана за концерта на свой приятел, който да я занесе на друг човек.

Той обаче забравил, че на таблото на колата бил оставил други два билета за концерта. Когато се върнал, предният прозорец на колата бил разбит - и вътре били сложени още два билета за концерта на Веселин Маринов", разказва Блиц.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).