Гущерова отрече да е родила, каза какъв е полът на бебето, което чака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:50 / 18.06.2023
2602
Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от време на време да се снима разголена - какво повече би могло да се очаква от ослепителна плеймейтка? Не и да бъде образцова съпруга, майка и бизнес дама...

Е, да, ама не! Светлана Василева – една от най-популярните лауреатки в конкурса на "Плейбой", вече се е разделила напълно с някогашния си еротичен имидж и за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. За метаморфозата й спомогна ли връзката й с младия милионер Християн Гущеров. Бившият съпруг на фолк певицата Мария и красавицата от Търговище сключиха брак през юли 2018-а и от тогава до днес са се сдобили с 3 прекрасни деца. Четвъртата им рожба – момиченце, пък вече е напът и ще се появи на бял свят след 20 юни. Ето какво каза Светлана Гущерова пред "Уикенд".

- Светлана, твърди се, че сте станала майка за четвърти път…

- Терминът ми е през юли, но ще родя по-рано. Четвърто дете ми е и ще се появи на бял свят със секцио. Избрала съм си и дата, кога да стане. В момента все още съм си бременна. След 20 юни ще родя. Най-новият член на нашето семейство ще е момиченце. Тоест вече ще имам 2 момчета и 2 момичета.

- Къде ще раждате?

 - При д-р Веселин Дяволов и екипа му в "Майчин дом", при които родих и другите си три деца. Чувствам се сигурна при тях. Не си сменям лекарите. Ако не дай си боже, и четвъртото ми дете е в кувьоз, както и другите три, проф. Боряна Слънчева е в болницата и ще реагира веднага. Тя ми спаси първите три рожби. Спокойна съм, знаейки че съм в ръцете на д-р Дяволов и при необходимост на проф. Слънчева. За мен те са най-добрите.

- Колко време изкараха в кувьоз трите ви деца?

- Първото дете - Ани, беше най-дълго време в кувьоз: почти месец. Второто – Доби, и третото – Крис, бяха за по две седмици.

- Ще кърмите ли четвъртото си дете?

- Ако мога, със сигурност ще го направя. Коластрата е много важна.

- Датата на раждането консултирахте ли я с астролог?

- Да. Дай боже, да устискам дотогава. Първото дете - Анелия-Добромира, сама реши кога да се появи на бял свят, въпреки че имах уговорена дата за секцио.

- Избрахте ли вече име за четвъртото дете?

- Честно казано, още не сме решили. Колебаем се между две имена.

- Ще има ли и пето бебе?

- Не. Да са ми живи и здрави децата. Мечтаех си за четири и стига толкова. Доволно са ми 2 момичета и 2 момчета. Дотук, край! И Хрис мисли като мен.

- Колко килограма напълняхте с тази бременност?

- Този път най-много качих – 10 кг. Болят ме кръстът и краката, вечер не мога да спя. Отекла и подута съм. Четвъртата ми бременност е най-тежка. Много, много трудна. Винаги съм мечтала за 4 деца, но ако някоя от предишните ми бременности беше като сегашната, със сигурност нямаше да стигна до четвърто.

- С какво конкретно тази бременност беше по-различна от предишните?

- Първите 3-4 месеца бях на легло. Лекарите не даваха въобще да ставам. Доста пъти кървях и се борихме за задържане. Лежах и в болница. Няколко пъти бях и болна, та се наложи да пия антибиотици. Не ми беше никак лесно. Не мога и да пътувам. Според д-р Дяволов трябва само да си стоя вкъщи. Тежко ми е и сега, едва ходя. С четвъртото дете вече наистина разбрах, какво е да си бременна.

- Веднага ли след раждането ще започнете диета?

- Да, със сигурност. При всяка от предишните три бременности веднага след раждането и реанимацията минавах на режим на хранене. Така ще сторя и сега, като се роди четвъртото дете. Ще дам всичко от себе си, та в кратки срокове да вляза във форма и да се чувствам добре. Дори съм си казала, че един ден преди да вляза да раждам, ще си хапна хубаво, като за последно, всичко любимо.

- Планувате ли да си направите и някоя козметична процедура?

- Ще отида при д-р Каляшева за малко ботокс и мезотерапия за освежаване на лицето. Вече не смятам да правя никакви по-сериозни корекции по себе си.

- Другите ви три деца как са? Кой ви помага за тях?

- Растат и лудеят. Каката Анелия-Добромира ходи на градина. Скоро ще започне и синът Добромир. Кристиан-Валентин пък го очакваме всеки момент да проходи. Къщата ни е пълна с деца. Весело ни е, щастливи сме. И двамата с Хрис винаги сме искали това. Две жени ми помагат за децата, както и майка ми. Когато съм си вкъщи обаче малките искат да са при мен, аз да ги нахраня и т.н.

- Има ли време, в което сте само двамата със съпруга ви?

- Дори на почивка сме всички заедно. Понякога казвам на Хрис, че имам нужда за няколко дни да сме само двамата, но той иска децата да са винаги с нас, дори да спят с нас. Ако все пак успея да го убедя да отидем някъде само аз и той, настоява бързо да се прибираме вкъщи при малките. Мъжът ми е обсебен от тях.

- Бизнесът ви с луксозни дамски нощници и пижами на заден план ли остана покрай четвъртата ви бременност?

- Не. Доволна съм, че се харесват моделите и се купуват. Бизнесът се развива много добре. Дано да продължи така. Винаги искам още и още, надявам се да пробием и в чужбина. Имам страхотен екип от 10 човека, които наистина много помагат.

- Мъжът ви дава ли ви съвети за бизнеса?

- Допитвам се до Хрис, разбира се. Той има набито око за почти всичко и ми е много важно дали ще хареса новите модели. Мнението му е особено ценно за мен.

- Мъжът ви преодоля ли страха си от летене със самолет?

- Летяхме за рождения ми ден до Венеция. Да, Хрис преодоля страха си от самолети и имахме планове да отидем с децата и на море, но доктор Дяволов забрани да пътувам дори до Пловдив заради четвъртото бебе.

- На 12 юли се навършват 5 години от сватбата ви с Християн Гущеров. Как ще изненадате съпруга си по този повод?

- На 12-и съпругът ми има и рожден ден. Ще се консултирам с астроложката къде е най-хубаво да го посрещне, и ще организирам всичко. Ако ми каже, че празненството е добре да е в чужбина, ще отидем там. Всяко професионално и лично решение в живота си консултирам с астролог. Ходя при Мира Кунева и при Невена от Шумен, която е и моя дългогодишна приятелка.

- Тръгна слух, че съпругът ви Християн Гущеров бил фалирал, че банката дори била взела дома ви и сте заживели под наем...

- (Смее се.) Банката не ни е взела къщата. Слава богу, да чукна на дърво. И аз прочетох разни писания, че живеем в "скромен мезонет". Истината е, че просто сменихме дома си, преместихме се в по-просторен. Предишният ни отесня. Сега с четвъртото дете ставаме едно голямо семейство. Хрис дори смята да построи още по-внушителна къща за нас – нашето мечтано жилище. Искам да успокоя "доброжелателите", че не живеем в апартамент. В момента сме в къща с много спални, асансьор, голям двор... Трябва ни обаче и още по-голям дом, защото ставаме все повече и повече хора в нашето семейство.

- Бизнесът на Християн изпитва ли затруднения покрай пандемията, войната в Украйна и развихрилата се инфлация?

- Астроложката ми казва, че и двамата с Хрис сме родени под щастлива звезда. Според нея мъжът ми е склонен да се развива добре и успешно дори и в нови за него сфери на бизнеса. Да чукна на дърво, всичко е наред.

- За колко животни се грижите у дома?

- Двата пауна ги дадохме на наши близки приятели временно да се грижат за тях. Хрис имаше два санбернара, които по време на Ковид-19 умряха един след друг. Бяха двойка и явно от мъка си отиде и вторият. Преди два месеца почина и моето куче Тами. В момента имаме само едно - Мики. Грижим се и за два заека. Като поотраснат децата, ще напълним къщата с кучета и други животни.

- Съжалявате ли, че преди години бяхте плеймейтка? Кое ви промени в посока на това да станете образцова майка и съпруга?

- Научила съм си урока, взела съм си бележка. След време ще се опитам да предпазя и децата си от грешки, които съм правила в миналото. Променена съм от мъжа до мен, както и от майчинството. Животът ми се преобърна на 180 градуса. Вече съм семейна жена, майка на четири деца и не върви да се снимам без дрехи. Нямам и потребност да го правя. Никога обаче не бих критикувала момичетата, които са решили да се снимат с по-оскъдно облекло.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).