Голямото сбогуване: Епичен купон за участници в "Игри на волята", Джаферович ги събра в Резиденцията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:24 / 01.12.2022
76446
Все още ни е трудно да повярваме, че и четвъртият сезон на "Игри на волята" е в историята. Та сякаш вчера Куков нареждаше Генчо на Стопанството! Но фактита са си факти и Алекса е новият шампион на хитовото риалити. 

От сторитата на участниците видяхме, че повечето от тях са празнували финала заедно в столичен бар, но това далеч не е било единственото парти за края на Игрите. В профила си в Instagram Евгения Джаферович публикува доста снимки от друго познато ни място - Резиденцията, която беше така мечтана от всички племена в продължение на 3 месеца. 

По всичко личи, че след края на Игрите някои от участниците са се събрали на емблематичната локация, за да отпразнуват края на снимките и едно незабравимо за цял живот лято.

На купона са били победителят Алекса, половинката му Елица, а и Гого, Цветан, Генчо, Мирела, Виктория, Георги, Лефтеров, Ралица, Георги, Зори, Мани, Фейгин. Били са и Ваня Джаферович, както и децата им с Евгения.

Съдейки по това в чий профил се появиха снимките, бихме предположили, че именно инфлуенсърката е организатор на партито. 

"Поздравления за финалната тройка! Уникална игра! Браво, момчета!", написа Евгения, която качи снимките. Във вечерта на финала пък всички се събраха в бар, като за първи път на едно място са били победителят Алекса и Аспарух, с когото уж щеше да има бой. Засега не става ясно да е имало нещо такова, а ние сме щастливи, че явно страстите там са утихнали, пише vbox7.

Виж коментарите (2)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).