Голяма промяна ще има в профилите ви във "Фейсбук"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 22.07.2022
9820
Пускамe нов раздел "Feeds". Това ще е нов начин за намиране на най-новите публикации от вашите приятели, любими, страници и групи. Можете да подредите списък с любими на приятелите и страниците, на които държите най-много, и да филтрирате тяхното съдържание в този нов раздел, обяви "Фейсбук".

"Home е новото име на раздела, който виждате за първи път, когато отворите Facebook, за да откриете ново съдържание. От началната страница можете лесно да получите достъп до Reels и Stories и да получите персонализирани препоръки."

"Разбираме, че може да искате повече опции, когато става въпрос за сортиране и преглед на вашето съдържание. Има моменти, в които може да знаете точно какво търсите – да речем, най-новите публикации от вашите групи – или може да искате да попаднете на свежо, забавно съдържание. Тъй като Home се превръща повече в машина за откриване, за да намирате и следвате ново съдържание и творци чрез препоръки, разделът Feeds предоставя лесен начин за достъп до съдържанието от хората и общностите, с които вече сте свързани във Facebook", допълват от компанията.

От днес някои хора ще виждат Feeds като раздел в своята лента за бърз достъп; на iOS тази лента се намира в долната част на приложението, а на Android се намира в горната част. Очакваме тези актуализации да бъдат пуснати в световен мащаб през следващата седмица. Разделите в лентата за бърз достъп се променят в зависимост от частите на приложението, които използвате най-често. Можете също така да персонализирате и закачите раздел в лентата за бърз достъп, като направите разположението му постоянно.

На практика Home ще е събирателна точка за цялото разнообразно съдържание, което ще се подбира индивидуално за всеки потребител. Ще се използва умен алгоритъм с машинно обучение, който да опознава интересите на потребителя на базата на "хиляди сигнали", казва компанията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).