ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Големи финансови успехи за една зодия днес, друга се бори с напрежение у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 11.08.2020Коментари (0)3226
©
Дневен хороскоп за вторник, 11 август, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предпазвайте се от рисковани действия, за да избегнете бъдещи проблеми, които може да се окажат непреодолими и потискащи ви. Бъдете внимателни и прозорливи. Постарайте се да отмените ненужните разговори, ако ви губят времето. Отложете също и взимането на важни решения. Пазете се от нови запознанства. Стабилизирайте постигнатото до момента. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет, една бременност може да ви попречат на намеренията.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте егоизъм и алчност, без значение към кого и защо, може би не свързано с пари. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с хората от обкръжението ви, заради несъгласие и разминаване на мненията, а вие упорито отказвате да приемете чуждите. Работете умерено и си наложете спокойствие. Деловите разговори и срещи са успешни. Не ги отлагайте. Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

БЛИЗНАЦИ

Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви пречи да сте прозорливи и в същото време умерени. Постъпките ви няма да са добре преценени, нямате време да мислите продължително, а задълбочено още по-малко. Пазете се от недоброжелатели. Не споделяйте плановете си. На работното място рискувате да си създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате, но е във взаимна полза да преценявате критичните думи, преди да ги изречете. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. 

РАК

Подгответе се за печеливша работа, която не бива да отказвате. Дори и да ви се стори натоварваща, се справяте блестящо. Няма да ви спестят похвалите, признанието и уважението, а и ще ви зарадва парично поощрение. Трудностите на работното ви място, ако се появят,  възникват по вина на вас самите, но успявате да ги надмогнете. Постарайте се да не допускате финансови загуби. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания. 

ЛЪВ

Радват ви дългоочаквани резултати от положен преди време труд. На работното място се вглъбете в задълженията си, за да се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел за деня и дори да поставите ново начало. Разрешаването на не малко висящи отдавна и текущи проблеми ще ви донесе удовлетворение и ще ви даде възможност да въздъхнете спокойно. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. Не допускайте нова криза в отношенията си. 

ДЕВА

Най-накрая след доста сериозни колебания и самоанализ, успявате да преодолеете съмненията във възможностите си. Нарастват творческите ви способности. Началото на нови занимания е нежелателно, ако не са обмислени предварително. Очакват ви промени. На работното място ви радва новина свързана с финансови постъпления. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Всички разговори, които провеждате,  са успешни стига да сте наясно с вашите цели и нови проекти. На работното  място цари хармония, но не мога да кажа това и за отношенията ви у дома, които са на ръба на изригваща вулканична лава. Бъдете внимателни с близките си. Ако развивате собствен бизнес, бъдете още по-предпазливи, защото именно те могат да ви провалят. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

На вашето работно място, се пригответе за служебни проблеми. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с вашите колеги заради практически неуредици, които са причината да отстъпите от принципите си. Бъдете предпазливи при взимане на крайни решения, за да сгрешите. Концентрирайте се, за да избегнете пропуските и при изпълнението на поставените ви задачи. Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта бъдете отговорни и се отдайте изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да ви навредят. Не реагирайте прибързано, а най-добре е изобщо да не намесвате. Не стойте дълго пред компютъра на работното си място. Не допускайте лични проблеми да съсипват работния ви ден. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете почистете дома си, а след това отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

КОЗИРОГ

Променете отношението към колегите си, не критикувайте, за да постигнете хармония на работното място и в личният живот. Длъжни сте да оцените реално възможностите си и да не ги надскачате, колкото и искате да напредвате към нов кариерен връх. Ще платите с наказание или орязване на заплата, ако сте допускали сериозни грешки на работното място. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили. 

ВОДОЛЕЙ

Днес си сътрудничите с хора, които ви помагат да реализирате полезните промени в живота си, които ви притесняваха. Бъдете готови за активни действия, представете новите си идеи, ако искате да изявите възможностите си. Работата ви спори. Начинанията са успешни, но започвайте новото с мярка и предпазливост. Въпреки това бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

РИБИ

Желанието ви да сте дейни нови очакваните резултати, въпреки някои трудности на пътя ви. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм и с желание да сте още по-активни. Денят е идеален за занимаващите си с творчески професии. Не се доверявайте на странични съвети, не се поддавайте на емоцията, ако имате намерение да направите завой към нещо ново. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а вие изобщо не сте наясно с дочутите интриги. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: