Глезят с мусака краля на салсата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:36 / 01.12.2007
1295
С топла баница и каничка кисело мляко изненадаха краля на салсата Педрито Калво домакините от Пловдив. Гощавката с традиционни български вкусотии очакваше световноизвестния носител на Грами в стаята му в новотела. Мустакатият певец трябваше да пристигне още в четвъртък с полет от Москва. Лошото време в руската столица обаче го забави с цяло денонощие. Едва вчера около обяд Калво кацна на софийското летище и с кола потегли към Пловдив. Няколко часа преди да излезе на сцената за концерта си в панаира, магьосникът с лиричния глас опита и от приготвените специално за него асеновградски сармички и мусака. За вечеря след концерта домакините му бяха приготвили свинско с кисело зеле. Днес за обяд пък планират да го нагостят с боб с наденички, след което кралят на салсата ще се разходи из Стария град.
За фестивала на кубинската музика под тепетата още в началото на седмицата пристигна и танцьорът с най-бързите крака Янек Ревиля, който от вчера дава уроци по салса за желаещите гости на фестивала. Сред учителите е и очарователната кубинка Янет Флоентес, пред която се очаква днес мъжете да се редят на опашка, за да усвояват стъпките на страстния танц.


Източник: в. "Стандарт"

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ще се изненадате кои са най-използваните банкноти у нас
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).