Гала започва да уволнява наред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:39 / 08.01.2023
36781
След като от години се говори, че има проблеми с панелистите в предаването си, Гала май най-накрая е получила реален шанс окончателно да се отърве от тях. За това намекна самата водеща в последното издание на "На кафе" за миналата година. Тя обяви, че колегите й карат последен сезон в нейното шоу. Все още не е ясно дали е казала истината, или си е направила безвкусна шега в ефир. 

Повод за изказването на Гала, че панелистите няма да работят в "На кафе" от следващия тв сезон, стана гостуване на актрисата и драматург Здрава Каменова в шоуто на Нова тв на 30 декември. Театралката представи хумористични сценарии за новогодишни професионални купони. Панелистите, издокарани в празнични тоалети, бяха подредени пред маса с питиета и уж се опитваха да се усмихват, но не изглеждаха като хора, които се забавляват.

"Ама вие... така... като на парти на финансисти малко!", закачи ги Здрава Каменова.

Гала веднага реагира на думите й със стряскащото изречение:

"Това им е последен сезон панелисти! То е пенсионерско парти", обясни водещата.

Тези думи бяха изречени с широка усмивка и така и не стана ясно дали панелистите наистина са на доизживяване в "На кафе", или русокосата водеща на шоуто просто е изтърсила пред камерите първата глупост, която й е дошла на ума.

Единствената, която й отговори, беше Кристина Патрашкова. "Няма такива неща! Наздраве!", каза тя. А Дарин Ангелов обясни, че не може да пие, защото вечерта има представление и трябва да е трезвен. Георги Блажев, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска не успяха да реагират на забележката.

Ако това действително е последният сезон на панелистите в "На кафе", те би трябвало да имат още няколко месеца в ефира на Нова тв. За разлика от повечето други предавания, чиито сезони са есенни или пролетни, съответно започват през есента и приключват до Нова година, или тръгват в началото на пролетта и приключват в края на май, шоуто на Гала върви по схемата на актуалните предавания в Нова тв.

Това означава, че сезоните му започват през есента и продължават чак до лятото. В случай, че действително предстои уволнение на актуалните панелисти, това най-вероятно ще стане чак към лятната ваканция на предаването, която обикновено започва през юли.

Възможно е не просто да сменят членовете на панела, а целият панел да отпадне като елемент от шоуто. Паметливите зрители помнят, че той бе въведен в предаването едва преди няколко години. Преди това Гала водеше "На кафе" сама. Не е изключено шоуто да се върне към тази схема, която е по-евтина, тъй като спестява няколко заплати. Разбира се, напълно е възможно Гала просто да се е издънила с безвкусна шега с колегите си, пише Hot Arena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).