Фолк фурията Емилия изненадващо разкри най-голямата си тайна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 10.03.2019
71179
Емилия станала фолк певица по стечения на обстоятелствата. До преди да подпише договор с продуцентите си от "Пайнер", блондинката мечтаела да прилича на идолите си Лили Иванова и Росица Кирилова. По-късно, когато започнала да учи народно пеене в музикалното училище в Широка лъка, тя мислела да се посвети изцяло на българския фолклор

"Когато завърших с народно пеене, мислех наистина, честно и откровено, признавам, да продължа с народната музика, но тогава се зараждаше точно попфолкът... Видях, че самото влечение на хората, на публиката много се засили към попфолка. Не съм си мислела и не съм знаела, че ще направя кариера с фолк по никакъв начин", сподели Емилия в "Шоуто на Слави" преди дни. Певицата, която на 21 март ще навърши 37 години, едва тогава променила решението си в кой музикален жанр да се изявява. До преди това слушала Росица Кирилова, дует "Ритон", Лили Иванова: "Много исках да приличам на тях. Това са изпълнители, които са част от моя живот, слушала съм техните песни, плакала съм на някои балади".

Емилия започва да се занимава с музика, когато е на 6 години. Майка й забелязва таланта й и я завела при професионалисти, които потвърдили впечатленията й. Родителката на Емилия я записва на уроци по солфеж и пиано. Бъдещата звезда учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев, а по-късно и в музикалното училище в Широка лъка. В офиса на "Пайнер" в Димитровград бъдещата чалга звезда попада с помощта на приятел на баща си. Получава одобрение от фирмата, с което се поставя началото на кариерата й. Емилия продължава обучението си в музикална паралелка в Димитровград.

Попфолк фурията, която днес е сред топ изпълнителите на "Пайнер", все пак сбъдва мечтите си, като работи с някои от най-известните поети и композитори, които творят за естрадни звезди. Сред тях е Стефан Димитров, съпругът на Богдана Карадочева, и много други. Емилия единствено все още не е гостувала в дома на дует "Ритон". Това желание певицата има от детството си, когато със сестра си слушали хита "Елате ни на гости". За тези си организирани изяви двете специално се пременявали. Емилия обличала дълга пола и обувала обувки с токчета на майка си. "За красота си закачах с фиби на главата каренцето, което стоеше върху телевизора", припомни си Емилия и допълни, че в този вид веднъж отишла на гости при баба си и дядо си. Със сестра й, която не й отстъпвала по визия, прекосили целия център на Гълъбово, пише "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).