Филип Буков разкри името на гаджето си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:06 / 16.12.2022
15996
Рожден ден вчера празнува един от най-популярните български актьори – Филип Буков. Актьорът от Откраднат живот и Татковци стана на 29 години. Той бе поканен да гостува в предаването Преди обед, където за първи път разкри името на новата му половинка.

Често бе свързван романтично с актрисата Деляна Попова и певицата Виктория Георгиева, но той силно твърди, че отношенията му и с двете са били само професионални. С Деляна е снимал филм, който ще излезе през пролетта – Аферата Пикало, а Виктория го поканила да се снима в два негови клипа.

Пазя в тайна новата ми приятелка, но ще ви разкрия първото й име – Ива се казва. Тя учи в Софийския университет. Студентка е в трети курс, учи PR'S, сподели Филип.

За да докаже че е сериозен към нея, дълго време е трябвало да се доказва в намеренията си към нея.

Ако примерно е предполагала, че още от първите една-две срещи ще я водя към едно определено място, аз правех точно обратното. Не съм се опитвал да я целувам, държах се дълго време само като приятел. Тя е доста тиха и кротка, аз й се смея, че е темерут. Така спечели моето доверие. Преди да станем двойка месец-месец и половина излизахме само по вечери, говорихме си, каза той.

Не съм планирал дали ще празнувам рождения си ден. Тези дни ми беше много натоварено. Не съм организирал празненство. Даже снощи бяхме с компания – на мой приятел му се роди дъщеря. Моята приятелка като мина полунощ тръгна да ми честити рождения ден, но й викам Тихо!“ Аз се опитвам да се прибера навреме, а като кажеш, че имаме рожден ден, те ще кажат да поръчаме още една бутилка и ще катастрофираме пак. Напоследък все ме юркат да ходим някъде. Аз не пия, но като се прибера в 3-4 ч. и другия ден заминава на кино", призна актьорът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).