Филип Аврамов направи важна крачка в личния си живот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 18.05.2023
7315
Актьорът Филип Аврамов запозна новата си изгора сценаристката Христина Димитрова, с наследничките си - Ана и Рая. С момиченце първо го дари вече бившата му съпруга Милена, а втората госпожица е плод на любовта му с певицата Севинч Ибрахим. В Инстаграм звездата от култовия сериал "Домашен арест" сподели пopeдица от кадри, запечатали последната обща почивка. Впечатление прави, че вместо в луксозен хотел, Фицата и Христина релаксират в планината. Те се наслаждават на едно от любимите си хобита, а именно риболовът.

Заедно с трите дами той обикаля диви екопътеки и покорява върхове.

"Обожавам да прекарвам време сред природата, обграден от любимите ми хора, без обхват на телефона. Вече съм готов за поредната порция среща с публиката“, пише под някои от споделените кадри в развлекателната платформа. Очаквано красивите гледки породиха куп въпроси, обвързани с избора на дестинация. "Някъде из Родопите е“, "Това е около Тетевен“, "Прилича на Стара планина“, "Централен Балкан“, гласят някои от предложенията.

Това е първият път, в който Фицата показва и децата и спряганата за негова изгора Христина. Преди да афишира връзката с червенокосата дама, неведнъж се спекулираше, че между тях има нещо повече от работни ангажименти. Припомняме, че Димитрова е сценаристка на шоуто му "Защото съм известен“.

В началото близостта, която демонстрираха на общи събития бе приета като приятелска, но по-късно фенове и колеги заподозряха, че между тях прехвърчат искри. Едва преди няколко месеца Филип сподели първия по-интимен кадър красива прегръдка, на италиански фон, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).