Фенове посочиха кой ще замести Галена в "Гласът на България"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:14 / 24.02.2023
3845
След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор в следващия сезон на "Гласът на България", спекулациите коя поп фолк звезда ще заеме мястото й са в разгара си.

Разбира се, кой друг, освен Глория, да е първото предположение, още повече че според много от тиражираните в публичното пространство информации тя вече е получила покана от продуцентите на музикалния формат.

Това, което е ясно със сигурност, е, че Глория има много натоварен график в последно време, но дали "Гласът на България" попада в него - става ясно от самата нея.

"На този етап не съм получавала покана от "Гласът на България", заяви категорично примата на поп фолка, с което сложи край на упорито тиражираните спекулации за себе си. Въпреки това феновете й са нетърпеливи да разберат дали тя все пак би се съгласила, ако реално получи такова предложение.

"Ще бъде много добре да имаме квалифициран ментор за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще изглежда много добре на екран!", гласи един от коментарите по темата в социалните мрежи. А в друг се казва: "Ще бъде прекрасно, ако приеме. Тя е страхотна певица", "Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прекрасно, ако я поканят и тук! Здраве и късмет!".

Припомняме, че веднага след края на предишния сезон на "Гласът на България" Галена обяви, че сама слага край на участието си като ментор и благодари на целия екип и на колегите си за съвместната работа в шоуто. "Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми!", написа тя в началото на декември 2022 година.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Мастагарков с призив към шофьорите пушачи: Моля Ви, не го правете...
Почина световноизвестен дизайнер, правила расото на Папа Йоан Пав...
Баща му е български арменец, майка му рускиня, световноизвестен е...
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...
Сценаристите на "Под прикритие": Как е възможно БНТ да отпуска бю...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).