Евроком България излъчва DTM и Формула 3 от догодина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:25 / 14.12.2007
1668
Евроком България ще разшири сериозно програмната си схема от догодина. Няколко атрактивни нови предавания ще бъдат излъчвани пряко, а старите, спечелили редица награди през 2007-а, ще продължат да се излъчват. Стъпка в развитието е и откриването на студио на телевизията в София.

Бляскавото шоу "Dancing Superstars", в което танцьори от цял свят ще се надпреварват за най-голямата парична награда в света за подобен род състезание, ще е един от акцентите през 2008-а година. В него ще участват най-добрите танцови двойки на латино и стандартни танци на планетата. Турнирът ще се проведе в 10 от най-красивите градове в света, сред които Москва, Киев, Истанбул, Дубай и Лас Вегас.

От Евроком България са приготвили и друга изненада за любителите на спортните състезания - излъчване на автомобилния шампионат DTM. В него се състезават едни от най-добрите пилоти в света с тунинговани автомобили Ауди и Мерцедес по писти, някой от които са в календара на Формула 1. Един от участниците е двукратния шампион на Ф1 - Мика Хакинен.

Феновете на автомобилните спортове ще бъдат зарадвани и с още една зрелищна надпревара - Формула 3. Този шампионат е европейския еквивалент на Формула 1, като болидите наподобяват тези във Ф1, а доста от настоящите пилоти са прекарали част от кариерата си именно в европейския шампионат. Сред бившите пилоти е хитът от сезон 2007 на Формула 1 Луис Хамилтън и младата надежда в българския автомобилизъм пловдивчанинът Владимир Арабаджиев, който от 2008 година най-вероятно ще кара в GP2.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ще се изненадате кои са най-използваните банкноти у нас
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).