ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Евгени Минчев съсипа родни звезди: От "естетическо недоразумение" до "летищен служител"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 31.03.2024Коментари (0)6667
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката "ТелеГАФ“ на  в. "Телеграф“. 

Елтън Джон кърти с бродерия и монограм

С тежък монограм на ревера, прилежни коси и свенливо-надменно излъчване, Елтън Джон е повече от стилен. Той се е отдалечил от онази ламена помпозност, която го очертава като зрял поп тийнейджър, който не иска да се раздели с гардероба си. Днес Елтън изглежда помъдрял. Блейзерът е украсен с две големи бродерии, цветовете на които добавят възторзите, виждани досега във взривове от ламе и тафта, брошки, всякакви раздуващи образа кинкалерии и излишества. Днешният Елтън ми харесва и макар да не му поискам ръката, ще поискам контакт на шивача му.

Що ще на попфолк певица плетен пуловер?

Лидия, Лидия, вишните цъфнаха, пееше Емил Димитров, но аз бих припомнил също рефрена "когато цъфнат налъмите“ . Може би когато цъфнат налъмите , тогава и попфолкът ще се издигне модно. Кому е притрябвало на красиво момиче да носи бял плетен пуловер - същият какъвто майка ми бе изплела през 1976 година... Още помня тракането на куките а мама питаше по дуплекса леля Босилка от съседния вход как да мине от плетеници на бръчкол. Лидия, Лидия, дано Ви цъфнат скоро вишните. А, това бай Азис ли е отзад. Все си мислех, че трябва да е ... отпред. Чунким.

Купеста текстилна облачност в деколтето на Джена

Джена не е съвсем  млада и зелена а поривите и към някогашната попфолк култура на обличане не я напускат. Може би снимката е от началото на кариерата и, което опрощава част от естетическите грехове тук. Материята ми изглежда ужасна а ръкавите са така дълги, че ми хрумва дали роклята е изобщо нейна. Набраната част около корема е похват при сватбените рокли на поколението, което израстна със Сашка Васева. Ако Джена държи да е поне малко по-модерна, нека се довери на други кройки. Купестата текстилна облачност, съсредоточена в деколтето може да бъде избегната незабавно. Моля, не гледайте маникюра и пръстите. Благодаря.

Кедъра и Сашко с общ моден донор?

Сърчаджиева в моден сандвич между двама господа – нещо което трудно мога да преглътна. Тя е пълнежът на естетическо недоразумение, в което виновната може би не е тя. Старомодна блузка, с къдрички около деколтето, дори Алис Крайчева не би носила такава, да не говорим за прическата - прическата е ала Бригита Чолакова, но на някогашната телевизионна легенда подхождаше на овала и на времето, в което живееше. Кедъра и Сашко са с ризи от еднакво потекло. Сигурно имат общ моден донор, защото понякога и Дилов- син се появява с подобни десени. Приветствам някой, който носи жилетка, но Алипиев прави изключение. На него му стои като на келнер, а той, самият, инак е пич. Сашко да върне тирантите в спомените ни за Гарелов, те са двупосочно платно на недоумение, което трябва да бъде коригирано. Мамо Кате, намеси се.

Любенов облечен като летищен служител

Този кадър на Ирина Цонева ми звучи така, все едно са поканили мистър Бийн да я имитира. Тоест - един комик, в женски дрехи, в червено и черно. Това е комбинация за стари моми, не за жени с претенция, понякога заслужена, да са светски идоли. Със съжаление мога да заявя, че това не е прическата за една телевизионна водеща, тя е запазена за Латинка Петров и никой не би трябвало да има право да я превзема. Шалчето ме въодушевява за дузина сравнения, но нито едно няма да е политически коректно. Прическата на Георги Любенов е като заета от предаването "С бъклица и дрян". Не зная дали съществува още подобно, но героите чини ми се, бяха с подобна визия. Пак кърпичка в малкия джоб, чудя се Любенов стилист ли има или плаче за такъв. Който е решил, че водещ на сутрешно предаване трябва да изглежда като летищен служител, да се гръмне. Моля!


Още по темата: общо новини по темата: 6096
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/1016 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: