Ето кои влизат в топ 5 на антидомакините у нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:29 / 04.11.2022
14087
Те никога няма да влязат в Hell’s kitchen! Ресторантът е вторият им дом! Готвенето не е тяхната стихия, но в кръчмите са истинска фурия! Те са красиви и не биха си изцапали ръцете с рязане на лук и чесън. Те определено не са домакини, но компенсират с други свои качества.

Представяме ви петте анти-домакини сред звездите според класацията на Хот Арена:

Тита

Такъв е случаят с Тита, която залива мрежата с различни сторита, но нито веднъж не я видяхме в кухнята. 23-годишната тутраканска фурия предпочита да похапва гурме вкусотиите на топ готвачите в елитни ресторанти, с които вае перфектна фигура.

Антония Петрова

Мис България 2009 пък не разчита на кръчмарските готвачи – тя си има мъж, който да й върши тази работа. Антония Петрова редовно хвали съпруга си Ивайло Батинков, който всеки ден й приготвя различни вкусотии.

Венцислава Тафкова

Друга миска, която не е фен на готвенето, е Венцислава Тафкова. Носителката на титлата "Мис България 2020“ може редовно да бъде засечена по столичните елитни заведения. Сторитата й в Инстаграм почти винаги са от някой ресторант, където Тафкова си похапва сладко-сладко. Най-изненадващото в случая е, че моделката си похапва тортички и пастички, а в същото време пази перфектна фигура. "Моята сладка четвъртък вечер“, гласи последният й пост в мрежата, където позира в бляскав ресторант с изкушаващо тирамису. Дай боже всекиму!

Гери-Никол

24-годишната аренби гърла никога не е докосвала черпака. Тя все още живее с родителите си и разчита на домашно приготвената храна от мама, а когато й омръзне, прави оборот и реклама на местните ресторанти. Предвид крехката й възраст, можем да й простим анти-домакинстването.

Андреа

Азбучен пример, че родните чалга певици не обичат да готвят и не са добри домакини, е Андреа. Според градските легенди в дома й дори няма фурна и котлони, а според самата Андреа тя почти не се храни. Паласките и окръглените й форми са от въздуха…

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).