Ето кой и какво я спасиха от наркотиците и алкохола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:28 / 10.03.2023
3091
Дъщерите и работата са помогнали на Дрю Баримор да се справи с алкохолизма след развода, разкри тя пред "Лос Анджелис Таймс".

Баримор призна, че е потърсила утеха в алкохола след развода със съпруга си Уил Копелман през 2016 година. Тя толкова се била пропила, че дори нейният терапевт отказал да работи с нея. Приятели на актрисата заплашваха, че ще направят същото, ако тя не се вземе в ръце. Приятелката ѝ от детството Камерън Диас каза, че роднините са подкрепяли пропадащата актриса с всички сили. Това обаче невинаги помагало.

"Като че ли всички около мен ме подкрепяха. Въпреки това се отнасях към себе си като към лайно", безпощадна е Дрю Баримор към себе си.

С течение на времето приятелите на Баримор осъзнали, че трябва да бъдат по-твърди с нея. Така продуцентът Крис Милър се заел да разтърси актрисата. Тогава той ѝ казал: "Разбираме, че пропадаш. Но имаш две прекрасни дъщери, фантастична кариера и прекрасни приятели."

Въпреки молбите на приятели и роднини, Баримор продължила да пие. Едва през 2019 г., когато се подготвя да стартира новото си шоу, тя осъзнала, че залогът е твърде голям и тогава заряза алкохола.

"Бях сигурна, че всеки момент мога да се откажа от вредния навик. Сгреших. Тогава разбрах, че няма да мога да се справя с новия проект, ако не спра да пия. Но дори и сега, след известно време, не съм пуританка или модел за подражание", призова Дрю Баримор. Според близки на актрисата, на помощ дошла силната ѝ любов към дъщерите ѝ: "Разбрах, че само с моите момичета съм истински щастлива“, сподели Баримор.

Дъщерите на актрисата са на възраст, в която самата тя вече е била знаменитост и за първи път се е сблъскала със забранени вещества. Дрю започва да пие на 9-годишна възраст, на 13 се пристрастява към наркотиците и се озовава в рехабилитационен център за година и половина. Според нея това преживяване е оставило рана в душата ѝ за цял живот.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).