Едис "заби" нож в гърба на Благо Джизъса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:39 / 13.04.2023
4087
Емоциите в Survivor стигнаха кулминацията си след обявяването на новината, която всички очакваха с нетърпение.

Водещият на предаването Ваня Джаферович официално провъзгласи предстоящото обединение на двете племена и предизвика вълна от еуфория. В отбор "Сини“ обаче радостта отстъпи пред разума и членовете му трескаво започнаха да обмислят коя ще е първата им мишена след сливането. Въпреки желанието на недалновидната Снежана, която се прицели в Татяна, мнозинството реши да се цели директно в лидера на противника-Благой Георгиев. Съществена роля за това имаше дизайнера Едис, който веднага заби нож в гърба на бившия футболист. Въпреки че му беше обещал да играят заедно, модистът обяви пред своите, че няма никакво намерение да спази мъжката си дума.

Обединението със сигурност ще предизвика пряк сблъсък на двете коалиции и ще пренареди картите по начин, който никой не подозира. През последната седмица "Сини“-те показаха много повече хъс и заслужено спечелиха серия от победи, а като истински герой в племето им се отличи Снежана Макавеева. Актрисата беше провъзгласена за сървайвър №1, след като преживя няколко контузии, но ги понесе с гордо вдигната глава

Тя пострада, след като тежка дървена конструкция я удари по главата, докато теглеше колесница в тандем с футболиста Цветелин Ставрев. Въпреки болката, Снежана премина цялото трасе и чак тогава потърси лекарска помощ. Междувременно се оказа, че актрисата страда и от две по-стари травми - навехнати пръст и китка. Впечатлени от стоицизма й, футболистът Благой Георгиев и гемологът Светослав Славчев от конкурентното племе "Червени“ я поздравиха, а това затопляне на отношенията може би вещае нова коалиция, пише Hotnews.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).