Един от най-гледаните сериали се завръща в ефир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:33 / 22.07.2022
109729
Мъжът без минало – Влад – се завръща в ефира на bTV, за да раздаде своята финална вендета. Последният четвърти сезон на хитовия румънски сериал, който покори българските зрители и се превърна в най-търсената телевизионна програма за 2021 г., тръгва от 1 август (понеделник) от 20:00 ч. със специална двойна серия. От 2 август (вторник) епизодите на "Влад“ ще продължат да преплитат минало и настояще в сложен пъзел от интриги, коварства, омраза и неутолима жажда за отмъщение всяка делнична вечер от 21:00 ч. Разтърсващата развръзка е достъпна и онлайн за абонатите на VOYO.

Какво се случи досега във "Влад“:

Несправедливо обвинен и предаден от най-близките си приятели, Адриан прекарва години зад решетките, жадувайки своето отмъщение. С пластична операция на лицето и изцяло променена външност, 8 години по-късно той се завръща в живота на Елиза, Щефан и Лео с ново име и самоличност, представяйки се за богатия и успешен покер играч Влад.

В последните епизоди от третия сезон, който зрителите гледаха през зимните месеци, Щефан отвлече Мария, но Влад успя да спаси майка си с помощта на брат си Разван. Нела бе арестувана и разпитана за връзката ѝ с убийството на Тити на гробището. Чезар опита да защити семейството си, като избяга с Делия и Юлия, но хората на Йордаке ги пресрещнаха и откриха престрелка. Влад взе решение да признае на Елиза, че е жив. Той ѝ изпрати писмо, в което я помоли да се срещнат на тяхното място. Точно когато Влад и Елиза трябваше да се срещнат, полицията ги изпревари и арестува Влад.

Какво предстои да се случи в последния четвърти сезон:

Прокурор Тутеану разпитва Влад и иска да разбере подробности за престъпленията и местонахождението на шефа му Чезар. Дали Влад ще издаде човека, който го е спасил и му е помогнал в затвора? Йордаке прострелва Чезар и се налага бащата на Юлия да бъде опериран. В затвора Лео се опитва да измъкне информация от Нела. Ще предаде ли Нела Влад или ще му остане вярна… до гроб? Йордаке тръгва по петите на Карла и иска мъст. Тутеану започва да подозира, че Влад е Адриан. Изпраща да обискират дома му, но се случва немислимото... Щефан прави опит да "хване бика за рогата“ и става шеф на банда просяци. Ще успее ли да се издигне или ще затъне още повече в калта? Докато Елиза търси отговори за Адриан, среща негов двойник, който успява да я съблазни. Ще се поддаде ли Елиза или ще остане вярна на Адриан?

Вълнуващи вечери очакват зрителите на bTV и с премиерните епизоди на американския сериал "Костюмари“ (Suits).

Новият осми сезон на хитовата адвокатска поредица също тръгва на 1 август (понеделник), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 23:00 ч. Веднага след края на осми сезон bTV ще покаже премиерно и финалния девети, който обещава интригуваща развръзка за емблематичната кантора "Пиърсън – Хардман“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).