Двойка в "Един за друг" отнесе сериозен хейт от зрителите: Време е да си ходят!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 12.05.2024
5028
Водни премеждия измъчиха петте двойки в романтичното риалити "Един за друг" в събота вечер. Светльо и Сиси не понесоха напрежението и се скараха брутално в ефир, което доведе до куп неодобрителни коментари от зрители на предаването.

 

Съботното предизвикателство изпита сръчността, координацията и работата в екип на всяка една от петте двойки в състезанието. Участниците трябваше да построят сал във формата на сърце, след което да съберат частите от пъзел, който да наредят възможно най-бързо. 

Мъжкарят Светльо обаче не пожела да слуша жена си по време на играта и това им струва как се представиха. Времето от 26 минути и 25 секунди ги постави на 4-то, предпоследно място, което не им доведе никакви пари в бюджета.

"За пореден път доказва, че не може да ме слуша. Аз също имам мнение. Щом играем заедно е редно да играем заедно", откровеничи Сияна пред камерите.

Двойката дори се хвана на бас за това как са се представили. Сиси бе убедена, че ще са в дъното на класацията и с това предположение си спечели Светльо да я слуша за 48 часа.

Ако тя бе загубила баса, трябваше да скочи с бънджи по желание на половинката си.

В интернет пространството се изсипа сериозен хейт към тази двойка и липсата им на комуникация като повечето фенове на предаването предполагат, че те ще са следващата изхвърчала двойка.

"Маските на сметкаджиите падат вече, за пари ще се избият, хахаха. Сияна в живота му прощава изневерите, но в играта за пари ще го изяде. Не бил я забелязвал на сала. Тъпа ли си, той в живота не те забелязва, взела да се зъби за шоуто", написа един от зрителите във фейсбук.

"Пропукаха се... сприхави са и двамата и пренавити. Ще си ходят вече", твърдеше друг коментар.

След екстремното изпитание с бънджи, брокерът Светослав и неговата половинка Сияна, както и семейството на София и Тихомир трябваше усилено да се борят за призово класиране, за да не се доближат още повече до елиминациите, пише "България днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6774):
16.06.2024 Светлана Гущерова призна за семейна драма със свекър й
15.06.2024 Eкстра Нина опроверга слуховете
14.06.2024 Известна певица няма приятели сред колегите си
14.06.2024 Тя успя: You Tube върна клипа на Мария след скандала
14.06.2024 Зомбори и Боряна Братоева открехнаха завесата за новия "Гласът на България"
14.06.2024 Годежните пръстени за милиони на Дженифър Анистън
Още новини от Любопитни новини:
Тази вечер грандиозен концерт в града под тепетата
Гатьо изненадващо: Нямам право да говоря за това!
Благой Георгиев с нов бисер в ефир
Победител във "Фермата" стана татко на момче
Цънцарова изпадна в доста неудобна ситуация по време на ефир
Мони Бонбони крие бременно коремче?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).