Дъщерята на любим холивудски актьор почита паметта му по страхотен начин!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:09 / 16.05.2023
4871
Медоу Уокър Торнтън-Алън, дъщерята на покойния Пол Уокър от "Бързи и яростни“, направи първата си поява на големия екран в десетия филм от франчайза. Тя сподели кадър от "Бързи и яростни 10“ в Инстаграм.

Световната премиера на Fast X пък беше в Рим в петък. "Първият "Бързи и яростни“ беше пуснат, когато бях на една годинка!“, сподели мило Уокър в публикацията. А после написа: "Израснах на снимачната площадка, гледайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на баща ми съм родена в семейството на "бързите“, пише Woman.bg. Не мога да повярвам, че и аз съм част от филма. С тези, които са били до мен, гледайки ме как раста“. Тя е единственото дете на покойния Пол Уокър.

"Толкова съм благословена, че мога да почета наследството на баща си и да споделя това с него завинаги“, добави тя. По-късно Медоу сподели с феновете и сладка снимка със своя кръстник Вин Дизел с надпис "Обичам те“.

На премиерата на "Бързи и яростни 10“ в Рим Медоу бе придружена от съпруга си - британският актьор Луис Торнтън-Алън. Пол Уокър загина в катастрофа с автомобил през 2013 г. на 40-годишна възраст. През 10-те години след смъртта му франчайзът "Бързи и яростни“ продължи да отдава почит както на актьора, така и към неговия герой, Брайън О’Конър.

Уокър се появи за последно в седмата част на екшъна, а братята му Кейлъб и Коди участваха, за да заснемат останалите сцени. В последния филм героят на Уокър се появява отново чрез връщане назад във времето към "Бързи и яростни 5“ от 2011 г., което прави участието на Медоу още по-трогателно.

Медоу Уокър е най-новото попълнение към внушителния актьорски състав на филма, начело с продуцента и звездата Вин Дизел. В лентата отново се появяват Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис "Лудакрис“ Бриджис, Джордана Брустър и Сунг Канг. На екран ще видим и Джейсън Момоа, който ще бъде най-новият враг на семейството – злодеят Данте Рейес.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи
Цитиридис влезе в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).