Дъщерята на Зуека влюбена в колега

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:37 / 27.06.2023
8836
В "Преди обед“ гост на Сашо и Катето Евро бе Девина Василева, която стана от асистент-режисьорския стол, за да изгрее с роля в новия сериал на bTV "София вкъщи“.

Телевизионният дебют на Девина бе тази седмица в сериала "София вкъщи“, където тя се превъплъщава в ролята на Неда – непокорната дъщеря на суровата Камелия (Илияна Лазарова). Афектирана, че майка ѝ не я пуска на музикален фестивал в Румъния, тя решава да я дискредитира пред колегите ѝ и умишлено се проваля на изпитите в училище, въпреки че е сред първенците на випуска.

В студиото на "Преди обед“ Девина сподели, че участието ѝ в новия български сериал на bTV съвсем не е било предвидено: "Снимахме "София вкъщи“ миналото лято, там започнах първата си работа като втори асистент-режисьор. Когато вече бяхме преполовили снимките, се оказа, че имаме проблем с намирането на актриса, която да изиграе Неда.

Докато бяхме на среща за следващия блок, Кръстю Ламбев – продуцентът на сериала, просто се обърна към мен и ме попита: "Искаш ли ти да си?“. Въпреки че първоначално го приема като шега, малко по-късно Девина получава имейл с репликите на Неда и решава да се предизвика. За целта първо си боядисва косата. "С Неда си приличаме по това, че и двете нямаме цедка. Може би малко повече премислям нещата, за разлика от нея. Тя просто скача и не мисли за последствията“, сподели Девина пред Сашо и Катето Евро в студиото на "Преди обед“.

Младата режисьорка бе изненадана със специално включване от Васил Василев-Зуека от Испания, който не спести похвалите си за телевизионния ѝ дебют: "Направо влетя в сериала, ако трябва да съм честен, бях много приятно изненадан. За мен Девина има много приятно присъствие – като актриса тя е много органична и камерата я обича. Искам да ѝ пожелая преди всичко да не се примирява със собствените си резултати, а да гони максимума“.

На снимачната площадка на "София вкъщи“ Девина среща и любовта в лицето на Мартин Кирилов, който е сет дресър на сериала. "Любовта на терен е много често срещано нещо, но да издържи толкова дълго – вече 11 месеца, е рядко явление. Всичко се случи по време на нощни снимки, озовахме се в една стая, започнахме да си говорим и от приказка на приказка… излязохме на среща“, издаде тя.

В студиото на "Преди обед“ стана ясно, че предстои да видим Девина и в американска продукция на "Дисни“, рамо до рамо с Лиъм Нийсън и Дейзи Ридли (Рей от поредицата "Междузвездни войни“). Филмовата лента се развива през 1930 г. и разказва за жена, преплувала Ламанша.

Девина израства в семейство на артисти. Майка ѝ е актрисата и режисьор Нина Димитрова, баща ѝ – Васил Василев-Зуека, а това предопределя пътя ѝ както към сцената, така и към малкия и големия екран, припомня HotNews.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).