Дългокраката водеща от bTV се уреди отново, първият й гост - популярен пловдивчанин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:52 / 26.01.2022
17019
Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и красивата Натали Трифонова ще се озове в един необятен свят – този на гейминг индустрията. Зрителите ще видят водещата на bTV съвсем скоро в новото й амплоа – като лице на предаването "Геймър“, което стартира в ефира на bTV Action на 5 февруари 2022 г. от 17:00 часа.

Със създаването на подобни иновативни формати за българския ефир bTV Media Group доказва за пореден път, че се стреми да отговори на търсенето на потребителите и да създава ново и оригинално съдържание за ефир, според най-актуалните тенденции.

Както подсказва името на предаването, в него ще се обсъждат новини от гейминг индустрията. Ревюта на различни игри ще правят експерти в бранша и, разбира се, няма да липсват и hands-on game play или просто демонстрации на игри. Освен забавленията – Натали и гостите й ще разискват и сериозни теми.

В първия епизод на предаването "Геймър“ на 5 февруари 2022 г. от 17:00 ч. по bTV Action, Натали Трифонова ще посрещне в студиото не кого да е, а пловдивчанина Слави Панайотов или по-известен като Слави от The Clashers. Двамата ще коментират защо Световната здравна организация наскоро е включила пристрастяването към компютърните игри в списъка на заболяванията.

Слави дава примери от първа ръка как човек може да е геймър, без да е пристрастен. Споделя съвети как зрителите могат да постигнат това и на какви признаци трябва да обръщат внимание. В освен сериозните теми, Натали и Слави ще премерят сили във VR дуел в играта за виртуална реалност "Beat Saber“, а кой ще победи, зрителите ще видят в съботния следобед по bTV Action.

Видеоигрите вече не са забавление само за децата. Геймингът отдавна е сериозна индустрия, в която се потапят все повече и повече хора. Защото игрите са не просто бягство от ежедневието, но и добро средство за разтоварване от стреса, както и истинско забавление във виртуален свят, в който играчът може да бъде когото си поиска.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).