Добре й се отразява Израел, годините не й личат!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:33 / 20.11.2022
16260
Пребиваването на руската звезда Алла Пугачова в Израел се е отразило върху чертите й. Тя изглежда успокоена и подмладена, отбелязаха феновете й след снимки, които тя публикува в социалните мрежи.

Очевидно новата среда е дала прилив на енергия на примадоната, който я е накарал да преосмисли стила си. Алла Борисовна има гладка и тонизирана кожа, а стайлингът й е по-модерен.

73-годишната Алла Пугачова по всякакъв начин дава да се разбере, че няма да остарее, а в душата си все още е млада и красива жена. Феновете пък подкрепят певицата по всякакъв възможен начин, разбирайки нейното желание, предаде "Телеграф".

Ето защо певицата не се страхува да споделя с последователите си кадри, на които се появява без грим и в спокойна домашна обстановка.

На най-харесваната снимка от феновете Алла е в карирана риза в цвят лавандула и светли дънки. Не носи никакъв грим освен червило. Примата е кръстосала крака, седнала удобно в кресло и поднася свежи цветя към лицето си.

Певицата изглежда щастлива и най-важното - поне с 15 години по-млада. Почитателите й предполагат, че любовта на близките й помага в това.

"Алочка директно цъфти! Ето какво прави любовта с човека“, "Красива жена, която годините не отнемат“, "Борбата с възрастта завърши с победата на Алла“, "Примадона отдавна е надделяла над времето“, "Безупречна и нежна Алла Борисовна “, "Заслужаваш да си щастлива и красива“, пишат интернет потребители под публикацията.

Но въпреки факта, че външният вид на певицата се променя към по-добро и като цяло тя изглежда щастлива, адаптацията й в новата страна все още е трудна за нея.

Виж коментарите (2)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Слънчевите изригвания ще зачестят
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).