ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес късметът застава на страната на една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 29.06.2020Коментари (0)6881
©
Дневен хороскоп за 29.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Поставете началото на нови занимания, свързани с бъдещите ви печалби и признание, които не са без значение за вас. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори. Изпълнени сте с нови сили. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Вечерта се приберете у дома и се пригответе за романтична среща. Влюбените да споделят чувствата си. Сексуалният ви живот изисква да сте по активни и да не се притеснявате от разнообразието, което е приятно на любимите ви.

ТЕЛЕЦ 

В този ден ви очакват спокойствие, но и активност, които ви орисват на успехи, ако не сте прибързани и работите внимателно. Избегнете конфликтите свързани със завистта на неприятелите ви. Заемете се със задачите си на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете чувствата си още днес. Сексът ви доставя удоволствие, ако е взаимно желан. Ако сте семейни не изневерявайте, защото ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

Много от вас ще се окажат пред важен професионален избор, който ще промени живота им. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Още веднъж преценете дали си заслужава да се включите. Не си мислете, че любимите ви ще гадаят какви чувства изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, нетипична за вас, мили дами, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

РАК 

В този ден сте уверени в силите си. Засилва се желанието ви да властвате над околните, особено ако сте на ръководна позиция, но не ви съветвам да рискувате с подобно поведение. Ще си създадете проблеми в отношенията. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Новите делови срещи ще ви донесат разочарования. Предпазвайте се от конфликти с любимите си. Не съсипвайте възстановената хармония в отношенията си. Създайте си приятни емоции, отдайте се на интимни мигове и желани сексуални удоволствия с любимите си.

ЛЪВ

Денят е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Ще се изявят хората работещи в областта на изкуството. Ако създадат впечатляващи творби, ще бъдат поставени на ново професионално ниво. Вечерта не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при любимите си, защото напрежението им изминалите месеци повлиява и вас и тях. Ако сте прекалено обсебени от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави удоволствие.

ДЕВА

Препятствията на работното място са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, се вслушвайте в интуицията си. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията,  възникнали без причина още сутринта, между вас и интимната ви половинка. Причината за липсата на желание за сексуални удоволствия се крие и във вашето поведение, което трябва да промените.

ВЕЗНИ

Днес сте щастливи заради неочаквано пристигнали парични постъпления. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност. Скоро ще имате по-добри възможности и ще съжалите, че сте избързали. Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Отношенията с любимите ви се успокояват, но и вие бъдете внимателни. Пазете се да не обидите някого с необмислените си думи. Ако имате желание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

СКОРПИОН

Днес имате възможност да направите откритие, ако работите в изследователската сфера. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Вашите усилия ще бъдат отлично възнаградени, ако не се отпуснете е завършите задачите си в поставения срок. Личният ви живот изисква да промените поведението си и да се грижите повече за интимните си отношения. Не са изключени прояви на ревност, мили дами. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза. Причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

СТРЕЛЕЦ

Ще научите че ви назначават на мечтаното ново работно място. Имате шанс да обогатите знанията си. Обмислете подобряване на материалното си състояние. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания, които ще ви донесат успех. Днес е време задължително да хармонизирате семейните си отношения, въпреки ината ви и самовнушението, че не сте виновни. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна наслада, ако имате до себе си любими хора. 

КОЗИРОГ

Денят е благоприятен за вас и плановете си, ако не се притесните от неочакваната потребност да предприемете промени на работното си място. Отложете срещите си, за да се справите със задълженията си. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Ще откриете своята половинка, ако все още не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв поглед, но все пак преценката ви е добре да е реална. В интимните отношения очаквайте проблеми. Сексът с новите ви партньори е позволен, ако сте се уверили в чувствата им.  

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте прибързани и необмислени решения, особено ако решите да постъпите инатливо спрямо вашите планове. Начинанията са неуспешни. По-добре завършете вече започнати задачи, за да не ви накажат с по-ниско възнаграждение за месеца. Ще получите заслужаващи вниманието ви делови предложения, но не е във ваша полза да сменяте работното си място.  Денят благоприятства създаване на семейство, установяване на хармонични семейни отношения. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако контролирате чувствата си и не сте заядливи в леглото. 

РИБИ

Успехът ви е гарантиран в този ден, ако съумеете да изберете правилно момента, в който споделите идеите си и да убедите обкръжението си в своята правота и гарантирате успех от начинанията, които планирате. Разчитайте на интуицията си. Няма да ви липсват проблеми, свързани с предстояща покупка на недвижим имот. На жените предстои романтична среща. Общуването ви с любимите ви е заредено с много положителни емоции. Зарадвайте интимния си партньор с красив букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: