ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес една зодия трябва да обърне внимание на човека до себе си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 29.12.2020Коментари (0)15664
©
Дневен хороскоп за 30.12, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е натоварен, а преди обед не ви се работи. Около обед сте в отлична форма и с добро самочувствие. Засилва се вашата увереност. Отношенията ви са хармонични и искрени. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от полза, ако налагат мнението си насила в днешния ден. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Почивайте си и ако не сте във форма, отложете сексуалните наслади за следващия ден. 

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте да ви притискат с идеята за начинания. Във ваша полза е да ги обмислите и да обсъдите с вашите колеги идеята си. Може и да ви подкрепят. Работа и в съдружие ще ви донесе успех. Не е добре да губите деловите си партньори. Ще се разкрият нови перспективи за обща работа. Денят е наситен с емоции заради ваши приятели, които очакват от вас чудеса. Интимните мигове може да изживявате през целия ден, не само вечерта. Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Сексът не изисква планиране. 

БЛИЗНАЦИ

Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си до обед. На работното място бъдете уверени и спокойни. Проблемите ви са в семейството. Не допускайте чувствата и импулсивните решeния да попречат на вашия разум да намери верния път за отстраняването им още сутринта. Пътувайте и се разнообразете заедно със семейство си вечерта, но ако не е възможно подгответе романтична вечеря и се отдайте на приятни разговори, за които все нямате време. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

В този ден на работното място отложете деловите срещи и разговорите, свързани с професионални проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати и приятели. Предпазвайте се от срещи и запознанства, за да си спестите скандалите заради интриги на ваши роднини. Ако сте заети с неотложни задачи, успехът ще ви споходи до обед. Следобед пътувайте с близките си при роднини или просто си почивайте у дома, ако сте решили да не каните гости. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени от любимите си хора, но това са поредните ви глупави самовнушения. 

ЛЪВ

Най-добре е още от сутринта да сте отговорни и да не импровизирате с начинания, които няма как да ви донесат успех на работното място в края на месеца. Концентрирайте се в работата си, ако все пак се налага да отидете. Не пропускайте възможността да си осигурите приходи. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, но им простете преди края на годината и оставете драмите в отиващата си. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове. 

ДЕВА 

Полезно е да се отдадете на себеанализ и анализ на постигнатото и да обмислите плановете си за следващия месец. Не е изключено да откриете нови възможности за изява. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си и започнете подготовката за новата година, без значение дали ще пътувате или ще сте у дома. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

 

ВЕЗНИ

Въпреки неприятностите с вашите близки ще бъдете на висота в отношенията си в този ден. Използвайте своя чар при срещи с непознати хора.  Допуснатите грешки са свързани с вашите изисквания, които явно не са били преценени правилно. Изразявайте се ясно. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора, без значение къде ще посрещнете Новата година. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение. 

СКОРПИОН

Ако сте на вашето работно място се задълбочете в преките си задължения, за да се справите бързо с всичките си задачи. Вашата предвидливост ще превърне трудностите на работното ви място в успехи, ако сте упорити и отговорни към задълженията си. Трудности няма да липсват и са свързани със в семейството. Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора, които се опитват да доказват колко сте повърхностни в чувствата. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте да не пропуснете възможността за професионални промени, които отдавна очаквате. Ще се наложи да ви помогнат, за да се справите със задълженията си. Нетърпението и избухливостта не са във ваша полза. Не взимайте прибързани решения за личния си живот. Подтиснати сте, искате да си почивате, но не ви се полага, защото неочаквано са ви дошли гости от друг град и трябва да ги посрещнете и нагостите. Вината е на вашите близки, че не са ви споделили какво предстои. Откажете се от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес не отказвайте съвети от вашите близки, ако ви носят полза. Изяснете проблемните отношения, стига да има желание и от другата страна. Ако обмисляте думите си и сте тактични, успехът ще бъде с вас. Всички начинания са успешни. Деловите срещи също ще ви изненадат приятно. Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не си съсипвате настроението преди празниците и за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря. 

ВОДОЛЕЙ

Успехът преди края на годината ежедневно е с търговците, ако сами не се провалят, като зареждат и продават некачествени стоки.  Професионалната ви заетост е надхвърлила обичайните граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ. Не пропускайте вечерта да се отдадете на заслужена почивка. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, за да сте сигурни, че няма да недоволстват в последните дни на годината че сте ги изоставили! Имате малка надежда да изясните причината за отдалечаването ви. 

РИБИ

Разсеяността ви вреди от сутринта, но бързо ще а надмогнете. Ако сте на работа се заемете се със задачите си и ги завършете в ранния следобед. Похвалите на работното място ще ви направят щастливи заради успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големи приходи. Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония в отношения, но преди това си помислете дали вината не е вашето поведение, което е наранило половинката ви. Ако е така, че не надявайте, че сексът ще ви върне любовта.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: