ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес две зодии имат всички предпоставки да жънат голям успех
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 08.06.2020Коментари (0)9004
©
Дневен хороскоп за 08.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не се срещайте с много хора, защото сте разсеяни и няма да запомните разговорите, които провеждате. На работното място се справяте отлично със задълженията си. Не бива да пътувате. Пригответе се за трудности породени от странични фактори, които ще ви объркат плановете ви за деня и ще ви тласнат в нова посока. Отдайте се на рутинните си занимания. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ТЕЛЕЦ

Наложете си търпение и въздържаност. Прекалената  ви чувствителност и нервност само ще усложнят деловите ви отношения. Всичко осъществявате с много усилия, затова по-добре да не сте прекалено активни. Ако задълженията на работното място не позволяват вечерта да си останете у дома, се постарайте да отхвърлите най-неотложните си семейни задължения. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Обърнете внимание на себе си и не забравяйте, че имате своите потребности. На работното си място, се концентрирайте в задачите си. Бъдете отговорни, ако искате да си спестите разправии с вашите началници и колеги и бъдещи проблеми и финансови загуби. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РАК

Бъдете отговорни към семейните си задължения и не изнервяйте вашите близки с непрекъснатите критични забележки, за да не съсипете деня си. Целта ви е да избегнете приключване на битови проблеми. На вашето работно място цари безпорядък. Не сте се справили със задълженията си и се налага да го сторите в този ден. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал. 

ЛЪВ

Денят предполага спокойни разговори и постигане на целите в личен и професионален план. Пазете се от предложения свързани с търговия,за да избегнете загубите поради склонността ви да сте лековерни. Тактът и умението да премълчавате днес ви носят полза не само на работното място, а и при среща с делови партньори, ако се налага да я провеждате на всяка цена. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова и да се почувствате предадени.

ДЕВА

Вашата чувствителност е прекалено изострена. За да се освободите от напрежението се отдайте на задачите си на работното място, които са доходни и ви доставят удоволствие. Справяте се добре въпреки личните проблеми. Не са изключени неочаквани разходи, но харчете с мярка, за да не изпаднете във финансова криза. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ВЕЗНИ

                                                                                                                                                       

Избягвайте срещи и нови делови и лични запознанства в този ден. Може да се заблудите и да се обвържете с хора, които са неподходящи за вас. Разочарованията няма да закъснеят. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път и от главната ви цел за деня. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията, а вие не целите това, нали. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Въпреки трудностите у дома, които ви изненадаха сутринта, сте чаровни и ще привличате погледите на всички. За да постигнете замисленото се вслушвайте в съветите на близки и приятели. Бъдете предпазливи в обещанията. Избегнете разговорите, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове. Преценявайте всяка крачка. Не бъдете прекалено доверчиви. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Всяка започната от вас работа е свързана с трудности. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, дори ако е временна, защото ще си навлечете загуби. Не се захващайте със съдружие и производство. Деловите предложения също ще ви донесат загуби. Не бързайте да се подмамвате с обещанията за лесна печалба. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Липсва ви желание за работа. Замете се с рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Въпреки доброто си самочувствие сте без настроение. Не е желателно да сядате зад волана. Ще се справите с всичките си задачи на работното място, дори и с непланираните. Денят ви обещава промяна в приятелските и в деловите ви отношения. До обед не е благоприятно общуване с роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Вниманието на противоположния пол ви радва, но може да ви отклони от професионалните ви задължения, ако се налага да работите. За съжаление запознанството ще е свързано с разочарование преди края на деня. Деловите срещи и разговори са разочароващи заради неспазени обещания от хората, с които общувате. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

На работното място изявете най-доброто от себе си, ако искате да получите заслужено признание и добро парично възнаграждение. Ще жънете успехи с каквато и работа да се захванете, ако не е свързана с финансиране. Намерете си приятна компания за обед и обсъдете бъдещите си планове, ако сте с ваши колеги. Вечерта се радвате на приятна вест от далече, от роднини и приятели, които не сте виждали с години. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: