Дениз Хайрула бясна, нападна Виктор Стоянов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:28 / 08.06.2022
60212
След новината, че Виктор Стоянов е имал връзка с 25-годишната травъл влогърка Мария Тарашманова, още преди да започне риалити предаването "Ергенът“, финалистките веднага нададоха вой. Най-желаният "ерген“ в страната сподели в интервю, че се е запознал с половинката си покрай общ приятел. Искрата между тях веднага е пламнала, но той вече е бил подписал договор за участието си. Към днешна дата те все още са заедно.

В новия си профил Дениз Хайрула за първи път позволи на последователите да ѝ задават въпроси. Е, разбира се, повечето любопитни факти се въртят около участието ѝ в "Ергенът“.  Плеймейтката сподели, че няма никакви отношения с Виктор Стоянов.  

"Сега разбрахте ли защо всъщност нямаше пръстен на финала? Защото "ергенът“ не беше ерген.“, допълни финалистката. Тя обясни, че участничките не са знаели за Мария и че това е чиста подигравка както с тях, така и със зрителите. 

Виктория Капитонова също не пропусна да се изкаже в новия си личен профил в Инстаграм. Рускинята се опита още повече да очерни Виктор: "Това, че "ергенът“ не е ерген учудва ли някого“? Явно девойките са много, много ядосани, но нека си зададат въпроса какво ѝ е било на Мария да го гледа как се целува с всички тези "дами“.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).