"Да умреш в Украйна, чуждопоклоннико!" към Алек Алексиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:54 / 19.05.2022
14022
Животът на следващия ни гост се дели на преди и след датата 24 февруари. Като всички нас той се събужда с новината за започналата война в Украйна и след първоначалния шок решава, че иска да помага. Временно загърбва професията си и от успешен актьор и продуцент се превръща в шофьор на бус, пълен с хуманитарна помощ. 

Как голямото сърце на Алек Алексиев го отведе на 6 пъти в окото на войната, на колко бежанци помогна и как сега ще направи същото за талантливи българчета, ще разберем от самия него.

При последното си пътуване Алексиев е закарал в градовете Виница и Днипро хирургически инструменти за 25 хиляди лева, които пък са събрани с благотворителна акция.

"Пишат ми хората разни глупости, например: "Да умреш в Украйна, чуждопоклоннико!", разкри Алек в интервю в "Преди обед“.

Той коментира, че не знае как точно издържа на напрежението от негативните реакции, както и на пътуванията си във военните райони. Според актьора обаче в момента има да се свърши определена работа, за да се помогне на украинската кауза и той чувства, че е негов дълг да го направи.

"Не става с пожелания, щото ако ставаше, Путин щеше да е мъртъв“, по този начин Алек Алексиев отговаря на хейтърите си. Той също така е недоволен, че много артисти, музиканти и други хора на изкуството у нас стоят безучастни към войната и не правят нищо, за да помагат на страдащите от нея.


Виж коментарите (4)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме и на старини
Мастагарков с призив към шофьорите пушачи: Моля Ви, не го правете...
Почина световноизвестен дизайнер, правила расото на Папа Йоан Пав...
Баща му е български арменец, майка му рускиня, световноизвестен е...
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).