COVID-19 се оказа съдбоносен за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:27 / 25.10.2021
17609
Ковид-19 се оказа съдбоносен за Сашо Кадиев, но не в отрицателен план, както при повечето хора, а в позитивен. 

Пандемията станала причина актьорът да заживее в манекенката Ивелина Чоева, която той нарича "любовта на живота ми".

Тя дошла в България точно преди първия локдаун, уж за да се види за кратко с актьора. Но така и не успяла да си тръгне.

"Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина днес", разказа преди дни в ефира на Би Ти Ви синът на Катето Евро.

Водещият на предаването "Преди обед" сподели, че фаталният петък, 13-и, в който в страната ни бе обявено извънредно положение заради пандемията, за него се е оказал изключително щастлив. Същия ден – 13 март 2020 г., в България пристигнала Ивелина Чоева, чийто постоянен адрес по онова време бил в Лондон. Тя трябвало да прекара в страната ни само два дни – колкото да се види с Кадиев. Но малко след като пристига, правителството обявява извънредно положение, затваря границите, пътуванията по света спират и Чоева няма избор – не може да се върне в Англия. Нямала друг изход освен да заживее със Сашо Кадиев.

"Дойде за два дни и повече не си тръгна", разказа актьорът. Така било сложено началото на тяхната връзка. "Ивелина Чоева е любовта на живота ми!", призна откровено Сашо, разказвайки своята романтична история.

Актьорът и манекенката се запознават няколко месеца преди съдбоносния 13 март. Както е известно, Ивелина гостува в студиото на "Преди обед" през ноември – 4 месеца преди фаталния петък, в който почти по неволя заживява с Александър.

Тя разказва в предаването за своето мобилно приложение в помощ на жертвите на домашно насилие. По онова време вече упорито се говори, че Кадиев е разделен с майката на детето си – Таня. Хора от кухнята на "Преди обед" издават, че той се е дразнел на тези клюки, които обаче не били далече от истината.

Във връзката му с Таня вече имало сериозни проблеми, двамата често се карали и ту се събирали, ту се разделяли. Заради детето и заради доброто старо време се опитвали да заздравят отношенията си, но вече било ясно, че нещата са пред приключване. Месеци по-късно двойката окончателно взела решение да прекрати съвместното си съжителство, пише "Уикенд". 

Сашо поддържал отношения с Ивелина от разстояние. Никой от двамата не очаквал, че нещата ще се задълбочат дотолкова, че по-малко от две години по-късно да се окажат една от най-коментираните светски двойки в страната ни. Съдбата обаче се намесила, като изпратила момичето у нас само няколко часа преди целият свят да затвори границите си. Днес актьорът и манекенката са щастливи от това съвпадение и са сигурни, че то не е било случайно. Гледат на него като на знак от съдбата и вярват, че ще останат заедно и занапред.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).