Брутален изблик срещу Слави: Той е обикновен селски лизач на мафиотски за*ници

Автор: Георги Кирилов
Коментари (15)
11:15 / 09.08.2019
40931
Нов глас се надигна срещу Слави Трифонов след създаването на новата партия на Дългия. Този път дългогодишният водещ от БНТ и преводач Георги Ангелов изрази позицията си във Фейсбук:

Напоследък няколко души от моята приятелска листа изразиха интерес към проекта на Слави Трифонов. Няма да ги разприятелявам, защото и тяхното мнение ме интересува. Но ще им отговоря:

Не, категорично не съм съгласен! Слави не е яхнал чалга културата и опростачването, а е техния дух и душа. Обикновен селски лизач на мафиотски за.ници, некадърен и кичозен както в музиката, така и в създаването на телевизионен продукт, политически слагач и хамелеон, далеч от всякаква представа за държавност или демокрация, функционално неграмотен примитив, лишен от елементарен вкус мегаломан - той е вреден във всяко свое амплоа. Единственото му умение е да прави пари, но по един грозен начин. Това, впрочем, го умеят и сегашните управници... 

И не, не ми е любопитно какво ще направи в политиката, писна ми от подобни милиционерски изпълнения. И не, нямам нерви за тъпи и обречени експерименти, с тъпи и обречени хора. И не, не ми е интересно да гледам как този камък щял да разплиска блатото, защото той Е блатото.

За каква промяна бълнувате, когато той Е статуквото?

Виж коментарите (15)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).