ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Борбата за рейтинг е жестока: Двете най-големи телевизии у нас започват ожесточена битка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 04.01.2022Коментари (3)11321
©
С нови лица в ефира Би Ти Ви ще се бори за по-висок рейтинг. Първата частна телевизия у нас е твърдо решена да не отстъпва по нищо на основния си конкурент - Нова тв. 

През тази години Би Ти Ви смята да избие рибата с новите си предавания. Най-чаканото със сигурност е "Ергенът". Шоуто, в което красавици ще се борят за сърцето на мачото Виктор Стоянов, тръгва в ефира през пролетта. Водещ на "Ергенът" ще е младият актьор Наум Шопов-младши.

Синът на Христо Шопов изгря като звезда в ефира на Нова тв в лекарската драма "Откраднат живот". Сега се трансферира в Би Ти Ви. Предаването вече е снимано в Турция, а победителката е ясна. През пролетта ще видим професор Кантарджиев в различно амплоа. Епидемиологът ще бъде част от журито на "България търси талант". Кантарджиев е известен у нас и с чувството си за хумор, което със сигурност ще вдигне рейтинга на шоуто. В състава на журито влизат още Николаос Цитиридис, младата актриса Евелин Костова и доказаната звезда Катерина Евро.

След осем години друго любимо шоу на редица поколения се завръща на малкия екран - риалитито "Сървайвър". Приключенското предаване ще е водено от Владо Карамазов, който в миналото е бил лице на шоуто. Епизодите на "Сървайвър 6" са заснети на Филипините. Специална роля в него ще има бившият победител Ваня Джаферович.

В края на миналата година Би Ти Ви започна излъчването на най-обичаната игра у нас "Стани богат". Предаването премина през всички телевизии - първо в "Нова", откъде тръгна. След това за кратко в ефира на БНТ. И от последните дни на декември изгря в Би Ти Ви с водещ Михаил Билалов.

В ефира отново ще има и "Фермата". Продуцентите на най-българското шоу Иван и Андрей вече анонсираха, че започват записванията за сезон номер 8. Нова тв залага на доказани предавания, утвърдили се през последните години за пролетната си програма. В ефира на частната телевизия отново ще гледаме семейното риалити "Един за друг". Шоуто, в което двойки преминават през различни изпитания, постигна невероятни успехи и заслужено ще има трети сезон. Очаква се лице на предаването отново да е бившият синоптик Емо Чолаков.

Най-големият въпрос, които вълнува зрителите, е ще има ли пореден сезон на "Като две капки вода". В последните години през шоуто преминаха голяма плеяда звезди на България и подборът за имитаторското шоу вече е труден. Друг важен въпрос, ако има "Капки", е кой ще застане редом до Геро като водещ. Последният сезон партньор на актьора бе Зуека, но той замина да живее в чужбина.

След едногодишна пауза в ефира се завръща Виктор Ангелов. Шеф-готвачът отново ще крещи и ще мята чинии по кандидат-кулинарите в "Кухнята на ада". Четвърти сезон ще има и "Игри на волята", като кастингите ще започнат през пролетта. Един от най-любимите образи на България - Къци Вапцаров, отново ще изгрее на екран. Емблематичният водещ се завръща не в някоя от големите телевизии, а в нова кабеларка. Къци ще води любимото на редица поколения предаване "Риск печели, риск губи". Стартът на шоуто е през март, анонсира Къци, пише "България днес".


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
УЧИНДОЛСКАТА МАЙМУНА, НЕ ОБИЧА ДА СЕ ИЗВИНЯВА, ЗАТОВА ЩЕ СЕ КРИЕ! МЕРНЕМ ЛИ ГО ПО СФ. ЩЕ МУ ОТСЕКА ГЛАВАТА ЛИЧНО!
0
 
 
ЯВНО ЛАПАНЕТО НА МАЙМУНСКИ МАСТАРИ, НЕ Е СМЕШНО ОТ САМО СЕБЕ СИ :)
0
 
 
ОНЯ ДЕН ГЛЕДАХ НИКОЛАОС И БЯХ НЕПРИЯТНО УЧУДЕН, ЧЕ НИТО 1 НЕ МЕ ПАРОДИРА, КАТО КРАСИ РАДКОВ И В СМЕШКИТЕ МУ НЯМАШЕ НИКАКВА ПОЛИТИКА, КОЕТО СИ Е БЕЗОБРАЗИЕ. НО ПЪК БЕШЕ ЗАБАВНО ШОУТО. ЗА РАЗЛИК АОТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: