Боби Михайлов заминава за Швейцария за лечение, брои 180 000 франка?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:03 / 15.04.2024
158002
Заради силно влошеното му здравословно състояние, Боби Михайлов заминава за лечение в Швейцария. 61-годишният славен вратар и капитан на героите от САЩ’94 ще лекува здравословни проблеми от последните повече от десет години.

Причнината е прекаляване с чашката. След като лекарите го предупредили, че по този начин няма да изкара още дълго време, той решил да замине на лечение в елитна специализирана клиника за алкохолици и токсикомани в Швейцарските Алпи.

Спирането на пиенето обаче далеч нямало да бъде евтино. 28-дневният терапевтичен курс заедно с хотелското настаняване струвал 180 000 швейцарски франка, което е почти същият брой в евро. Лечебното заведение било специализирано в борбата с пиянството, както и пряко свързаните с него влошено хранене, поведенчески зависимости и разрушаване на семейния живот. По всичко личи, че е дошъл краят на кючеците с Преслава.

Професионализираният модел на лечение в тази и други елитни клиники в Швейцария давал безупречни резултати, само че не е по джоба на всеки. Михайлов обаче натрупа милиони от царстването си в БФС и може да си позволи тази сума. Дори се твърди, че като шеф на специализираната футболна комисия в УЕФА има направена застраховка в Швейцария и вероятно ще ползва някаква отстъпка в скъпото лечение. А самата европейска централа имала връзка с въпросната клиника, където изпращала на лечение всички футболни началници с подобен проблем като Боби.

Впоследствие, отново в Швейцария, славният вратар ще трябва да се справи с други заболявания, развити покрай пиенето. Както е известно, употребата на алкохол води до панкреатит, чернодробни проблеми, високо кръвно, увреждане на сърдечния мускул или стомашна язва. Нарушава имунната система и води до недостиг на витамини. В по-тежките случаи се стига до увреждане на нервите и мозъка. Боби обаче нямало къде да мърда и трябвало да мине пълен  курс на лечение на въпросните заболявания, които щял да плаща отделно и също толкова скъпо, пише Уикенд.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6300):
16.05.2024 Ирина Флорин засипана с неприлични съобщения
16.05.2024 Дясната ръка на Софи Маринова с нови корекции
16.05.2024 Падна тайната: Женен ли е Слави Трифонов, или не е
16.05.2024 Дъщерята на Стоянка Мутафова разкри кой е най-близкият мъж до нея
16.05.2024 Последен епизод на "Бригада нов дом"
16.05.2024 Шеф Манчев променя правилата в "Черешката на тортата"
Още новини от Любопитни новини:
Рибар улови 85-килограмов сом
Шеф Манчев променя правилата в "Черешката на тортата"
Певицата Росица Пейчева показа новороденото си бебе
Марк Зукърбърг стана на 40, показа трите си дъщери
Познава го не само цяла България, но и милиони по света - днес ст...
Ще се изненадате кои са най-използваните банкноти у нас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).