Блъснаха и убиха актьор от "Д-р Куин Лечителката"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:49 / 09.02.2020
9092
91-годишният актьор Орсън Бийн умря, след като бе блъснат от кола в Лос Анджелис, предаде Aсошиейтед прес. Инцидентът е станал в петък през нощта.

Актьорът се разхождал сам, когато бил блъснат от кола и паднал, съобщават от полицията. Тогава Бийн бил блъснат от друга кола, а ударът бил фатален.

Орсън Бийн се е снимал в много филми, сред които "Анатомия на едно убийство" и "Да бъдеш Джон Малкович." През 1962 г. е отличен с награда "Тони" за участието си в мюзикъла "Subways Are for Sleeping".

През 70-те години на миналия век прави пауза в кариерата си и се премества в Австралия, където води живот на хипи. През 90-те се завръща в САЩ и участва, като търговеца Лорън Брей в сериала "Д-р Куин лечителката", както и в "Отчаяни съпруги".

Освен това е гостуващ актьор в сериалите "Как се запознах с майка ви" и "Модерно семейство", преди да сложи край на кариерата си.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Цитиридис влезе в болница
До дни започва финалът на най-популярна песен в Европа
В Дена на храбростта той сподели скъп спомен
Ива Софиянска показа за първи път малкия Стефан
Причината в колата ви да мирише на развалени яйца?
Цветето, което лекува отоци и синини


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).