Блъснаха чалга дива с голф количка: Търкалях се в дерето с километри!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:00 / 08.02.2023
9231
Фолкпевицата Десита се контузи по време на снимки. Чалга фурията се оплака, че човек от екипа й я е блъснал с голф количка в паузата между заснемането на кадрите на един от хитовете й.

Действието се развива на голф игрище край морето. Щурата Десита, която трудно застава на едно място, е ударена от превозното средство, вследствие на което залита и пада. Певицата твърди, че човек от екипа, който се грижи за визията на изпълнителите, е стоял зад волана.

"Здравко ме блъсна централно с голф количка и аз паднах по баира. Имам тежка телесна повреда, смятам да го съдя", споделя певицата в социалните си мрежи, предаде "България Днес".

Става въпрос за коафьора Здравко Кузманов, който от години се грижи за перфектната визия на звездите у нас.

Малко по-късно Десита продължава с шеговит тон: "Търкалях се в дерето с километри. Ожулих се, но благодаря на Господ, че съм жива."

От кадрите, които пуска за феновете си, става ясно, че инцидент действително е имало, но пораженията по Десита са минимални. Изпълнителката на "Драконови нерви" е с леки охлузвания по лакътя. На видеото се вижда, че целият антураж на певеца Галин е около Деси и по-скоро се забавляват на ситуацията. Лидия влиза в ролята на разследващ журналист, а колежката й Симона в ролята на адвокат. Така целият отбор превръща инцидента в комичен спомен.

Десита рядко си позволява да споделя неща извън работните й ангажименти. Затова почитателите й знаят много малко за личният й живот. Това провокира множество реакции в момента, в който красавицата пусне нещо различно в социалните си мрежи. Един от последните примери за това е новата й кола. Десита сподели снимка на скъп "Мерцедес" и се похвали, че е лично неин. Кариерата на младата изпълнителка определено върви доста добре. Само за няколко месеца брюнетката се похвали с доста нови скъпи придобивки, сред които освен огромния бял джип има и десетки диамантени бижута. Младата звезда изкарва достатъчно пари, за да си подари всичко това, но феновете й са категорични, че в живота й има и любим мъж, с който нещата наистина са доста сериозни.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).