Благой Георгиев посягал на бившите си жени! Христина и Есмер били най-потърпевши

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
19:41 / 13.12.2018
65719
Бившият футболист Благой Георгиев показа част от своята тъмна страна в шоуто "Биг Брадър: Most wanted“. Джизъса няколко пъти си позволи да избухне и да заплаши с физическа саморазправа бившата си жена Христина Витанова.

"Само да изляза, ще й изкъртя муцуната!“, изригна Благо срещу майката на по-големите му деца. 8-годишната Йоана и 5-годишният Давид не успяха да чуят баща си по телефона и той предположи, че най-вероятно Христина не е позволила, пише "Уикенд".

"Нали знаеш колко е злобна, никога няма да им разреши да говорят с теб“, изсъска Златка и наля още повече масло в огъня.

Преди 8 години Джизъса заряза бременна Христина, за да се отдаде на друга любовна авантюра, която продължи само 6-7 месеца. Благо успя да измоли прошката от Витанова, но той не изтрая дълго, без да погледне чуждо. Гимнастичката си е затваряла доста пъти очите за изневерите му и хилядите унижения.

След 3 години тя отново забременя и роди сина им Давид, но бебето не успя да ги сплоти. Вместо да бъде до семейството си, той обикалял нощните заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни красавици. Когато Христина се опитвала да му иска обяснение, той ставал агресивен и няколко пъти се случвало да й посяга.

До ден днешен брюнетката изпитва силна неприязън и поддържа контакт с него само заради децата. Тя била против това, че бившият й се излага в ефир с поредната си "голяма любов“ Златка, затова не разрешила на хлапетата да говорят с баща си.

"Йоанка вече е голяма. Съучениците й гледат шоуто и се подиграват. Подхвърлят на дъщеря ми, че баща й пуска езици на русата какичка с големите бомби по телевизията, а милото дете страда. Притеснява се, не иска да ходи на училище!“, обяснявала Витанова пред приятелите си.

След раздялата с Витанова Благо завъртя главата на богаташката Куини-Алис, на която пък кръшна с бившата годеница на Христо Сираков – Биляна Евгениева. Драматичен бе и бракът му с Есмер Омерова, която също не успя да го кротне. Тя непрекъснато го подозирала в изневяра и се е натъквала на любопитни находки, които доказвали това. В един момент алибито му се пропукало и тя му била шута. Говори се, че и тя е яла от шамарите му. При включването на Валентин Кулгагин по телефона в шоуто, Благо публично го заплаши, че ще бъде бит.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).