Бивша адреналинка, прочула се с участие в домашен порно клип, се похвали със страхотни промени в живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:41 / 26.03.2019
23471
Адреналинката Яна участва в хитовия филм на Дисни "Дъмбо", който тръгва по кината от 29 март. Яна, която доскоро бе част от балета на "Като две капки вода", застава редом до едни от най-големите имена в Холивуд.

Бившата адреналинка от "Господари на ефира" получава покана да се включи в снимките на филма покрай миналото си на гимнастичка. "Попаднах там заради художествената гимнастика. Бях с три съотборнички от родния ми град Бургас и една от София - Петя Точева, Жанина Трашлиева, Сребрина Желязкова и Жанина Иванова", сподели Яна.

"Имаше изисквания да можем да правим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме са три. За тях репетирахме близо 2 седмици по цял ден. Холивудски хореографи ни дадоха какво ще правим. Два месеца снимахме в Англия. Както знаем от анимационното филмче "Дъмбо", действието се развива в цирк и нашата роля беше на циркови артисти, акробати. Част от екипа беше същият, който снима и "Игра на тронове". Изключителни професионалисти", разказа адреналинката пред  репортер на Шоу.

"Дъмбо" се очертава като един от тоталните кинофаворити за 2019 год. не само заради носталгичната нотка, напомняща на детство и безгрижие, но и заради грандиозната му реализация в съвременен дух, дело на великолепния режисьор Тим Бъртън. Колин Фарел лично поздравил нашите момичета за перфектно свършената работа. "Изключително семен и много по-секси на живо", споделя впечатленията си за него Яна.

Запитана защо не я виждаме в балета на "Капките" този сезон, тя ни изненада с новината, че чака второ дете. Адреналинката е в седмия месец и е спряла всички работни ангажименти.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).