Билетите за концерта на Лили Иванова в Пловдив са разпродадени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:45 / 21.01.2018
14652
Първият град от турнето на Лили Иванова, което и тази година е под надслов "За пълноценни мигове с музиката", вече е напълно разпродаден. Няколко седмици след обявяването на датата, местата за концерта в Пловдив вече са изчерпани. Градът на тепетата ще посрещне голямата ни изпълнителна на 21 февруари в спортната зала на най-новия спортен комплекс С.И.Л.А.

"Музиката, музикантите, новите песни, екипът, с когото работя, и най-вече публиката - моят най-точен критерий за всичко. Това за мен означава пълноценното общуване с музиката", споделя голямата ни певица.

В Пловдив голямата ни изпълнителка ще излезе пред над 2 000 човека, като на сцената с нея ще бъдат доказани музиканти като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Лили Иванова обяви първите дати от турнето си през 2018 буквално дни след изключително успешното национално турне миналата година, завършило с два поредни напълно разпродадени концерта в зала 1 в НДК в края на месец октомври. След Пловдив другите градове с потвърдени концерти са Варна (20 март, в Двореца на културата и спорта във Варна) и Русе (22 март в зала Булстрад Арена). Трите концерта са само началото от серия зали и градове, които ще бъдат обявявани постепенно.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).