Апетитни миски дефилираха в Пловдив само по ориз за първи път в света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:11 / 12.12.2011
4235
Атрактивно модно ревю на дрехи, обувки и аксесоари, произведени от ориз, се състоя в зала "България" на Пловдивския панаир. Мода от зърнената култура бе видяна за първи път в света. Представи я един от най-популярните български водещи - Ники Кънчев. Дизайнерите Кунка Бакалова и Момчил Николов от арт галерия "Орхидея" го изненадаха, кръщавайки един от най-атрактивните си модели "Стани богат". На самия Кънчев пък подариха микрофон от ориз с неговите инициали.

Мис Мерилин 2011 Краси Гешева и Мис Пловдив 2011 Паула Коленцова бяха сред най-апетитните изкушения, облечени в ориз, от дебютната колекция на Кунка и Момчил "ОриС". В ревюто се включиха и 15 хубавици от родния град на дизайнерите - Карлово. Бяха представени 30 модела рокли, съставени изцяло от ориз или с инкрустирани детайли по тях, за които са използвани десетки сортове различни по цвят сортове.

Голямо впечатление направиха моделите "Стани богат" и "Трепет", при които върху красивите тела на манекенките наистина трептяха оризови плочки, под които прозира и еротика, и елегантност. За финал Мис Пловдив 2011 се появи в булчинска рокля, декорирана стилно с черен "Императорски" ориз.

Авторите показаха и изложба от картини и скулптури от ориз. А един от гостите на ревюто, изтеглен от Ники Кънчев, спечели уникалната оризова картина "Джокондата".


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).