Аномалия: Близнакът, който живееше в брат си 36 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 23.06.2023
5635
Санджу Бхагат, който роден в Нагпур през 1963 г., е наричан "бременния мъж“ заради огромния си изпъкнал корем.

Заради уникалния си вид той, съвсем нормално, се е откроявал в своята общност. Но това, което е наистина шокиращо, е фактът, че той всъщност има свой брат близнак, който живее в него повече от 36 години.

В своето детство, той не е показвал никакви признаци на медицински аномалии, въпреки че и тогава е имала нетрадиционно изпъкнал корем.

През годините той е пренебрегвал израстъка, докато един ден нарасва до степен, че му затруднява дишането. На 36-годипна възраст индиецът най-накрая потърсил медицинска помощ. Тогава докторите установили нещо шокиращо, което никой не е мислел, че е възможно.

Лекарите първоначално сметнали, че образуванието в него е тумор. Но когато те го оперират, откриват друго човешко същество в него. От корема му изскочил първо един крайник, после друг, след това гениталии, коса и челюсти.

Лекарят, който го оперира казва в интервю:

"Бяхме ужасени, объркани и изумени. Мъжът през цялото време е развивал аномалия, която се нарича "Ембрион в ембриона“. Неговият брат близнак е живеел в корема му като паразит."

Съвсем нормално Санджу Бхагат не е намерил сили и е "отказал да погледне“ близнака си -  "буца коса и плът“, която е бил отстранена от него.

Лека-полека той се връща към опитите си да живее нормално. Ходи на работа всеки ден, грижи се за семейството си той, но всичко в селото му ще го помнят като "бременния мъж“.

За Санджу Бхагат състоянието му може да е било медицинско чудо за лекарите, но за самия него е било източник на срам и нещастие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).