Анита вдига сватба до дни, но Рачков остава незабравим за нея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:52 / 09.04.2024
2852
Бившата приятелка на Димитър Рачков Анита призна, че вдига сватба на 11 април с мъжа мечта.

Двамата обаче не чакат наследник, каквито слухове витаят в публичното пространство, а виза за Америка, която ще позволи на нашенката да ходи по-често с мъжа си зад океана. Анита обясни, че двамата с богаташа, който е етнически немец, но е роден в САЩ, избързват с венчавката и защото брат й ще бъде абитуриент през май и тя не искала празника му да съвпадне със сватбата, пише Hotnews.bg.

Анита призна в интервю за подкаста NAYcast, че от съвсем малка била страстна фенка на "Господари на ефира“, където изгря звездата на актьора. "Буквално лягах и ставах с предаването. И когато един ден на улицата видях Митко, много се развълнувах, ама и той добре си ме поогледа“, спомни си първата им среща тя. Убедена е, че тогава се е намесила съдбата. 

Двамата се видели за първи път в Стара Загора. Анита била на гости на приятели, когато през декември градушка се изсипала над града.

Блондито се скрило под навес на паркинг, на който била и колата на артиста. Двамата просто разменили няколко погледа, но месец по-късно Анита взела участие в музикален клип, в който участвал и той. Без притеснение признава, че тя била активната страна и започнала да го преследва, но уточнява, че просто искала да вземе автограф и да се снима с него. След снимките той я поканил на среща.

"Аз наистина много го обичах. Открих в него много неща“, споделя с днешна дата Анита, която смята, че голямата разлика във възрастта им не е била пречка за отношенията им. 

"Парите пък са били последното, за което съм била с него“, отсича тя. Заживява с него едва 19-годишна и твърди, че попивала много житейски опит не само от тогавашния си любим, но и от негово обкръжение – Маги Халваджиян, жена му Кремена, които я приели с отворени обятия. Дава си сметка, че Рачков и хората около него са я изградили като личност, и затова ще им е винаги благодарна".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6484):
23.05.2024 Семейството на Ралица Паскалева с екскурзия на Витоша
23.05.2024 Васил Найденов: Мъчно ми е за всички пенсионери в България
23.05.2024 Футболен национал заведе "Мис Вселена България 2015" на романтична екскурзия в Бали
23.05.2024 Емрах още е влюбен във Веси, пуска й тайни съобщения
23.05.2024 Алек не изпитвал чувства към Маги и Надежда
23.05.2024 Актриса от Драмата, известната от "Войната на буквите", ще става майка за първи път
Още новини от Любопитни новини:
Родители фалират покрай абитуриентските балове на децата си
50-годишната Росица Пейчева разкри името на бебето
Обрат! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек
Бурите са били много силни, изместили са центъра на земното магни...
Любимец на зрителите взе ресторанта на шеф Токев
Гадателката, предсказала смъртта на иранския президент в ефир, пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).