Алф почина на 76-годишна възраст

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:52 / 14.06.2016
5844
Почина актьорът, който през 80-те изигра ролята на Алф в едноименния американски сериал - Михали "Мичу" Мезарос, съобщи неговият дългогодишен приятел и агент Денис Варта.
 
76-годишният актьор получи инсулт миналата седмица, напомня CNN. В четвъртък Денис Варта го откри в банята му в безпомощно състояние и веднага се обади на телефона за спешни случаи 911. Мезарос беше откаран в болница в Лос Анжелис, но лекарите не даваха големи шансове за живота му.
 
84-сантиметровият Мезарос изпълняваше роли в доста филми, но остана най-известен с ролята си на Алф в едноименния сериал. В първия сериал той е носил костюм покриващ цялото му тяло, но в следващите, заради оплакването, че му е много топло е бил сниман само в горната част на тялото.

Актьорът по произход е от Унгария и първите си представления е направил в цирк, където е бил представен като най-малкия човек. Последната роля, която Мазеро изпълнява е във филма: Warlock "The Armagedon" през 1993 г.

Източник: Нова тв

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Бакалова ослепителна в Кан
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).