ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Александър Кадиев готов за сватба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 10.10.2021Коментари (0)16675
©
Александър Кадиев май е решил да се жени за младата моделка Ивелина Чоева, писа "Уикенд". В последно време синът на Катето Евро започнал усилено да се интересува от дамски пръстени, твърдят негови познати. Само допреди месец тази тема ни най-малко не го вълнувала. Много хора подозират, че внезапният му интерес към нея издава, че търси пръстен, с който да предложи брак на хубавата си приятелка.Водещият на предаването на Би Ти Ви "Преди обед" бил станал истински спец по пръстените с диаманти, като можел дори да познае за кой пръст какъв размер пръстен е подходящ. Имал толкова набито око, че само като погледнел ръцете на която и да е жена, успявал да определи размера на пръстените, подходящи за нея. "Научих ги вече!", въздишал Кадиев, когато станело въпрос за новопридобитото му умение. Той обаче отказвал да уточнения за причините, които са го подтикнали към проучване на темата. Хора от екипа на "Преди обед" виждат един-единствен мотив, който може да провокира интереса му към дамските бижута. Това е желанието му да избере годежен пръстен за половинката си Ивелина.

Кадиев и 24-годишната Чоева са заедно от две години. Известно време двамата криеха връзката си, но от няколко месеца открито я демонстрират. Освен това живеят заедно от доста време. Самият актьор спомена наскоро в "Преди обед", че отдавна се е изнесъл от дома на майка си в софийското село Кокаляне, за да се нанесе в апартамент. Публична тайна е, че споделя новото си жилище със своята любима. Логично е тя да очаква и следваща стъпка в отношенията им, а именно – предложение за брак. Ивелина все още е във възраст, в която други млади дами не мислят за семейство. Тя обаче била консервативна и имала желание мъжът до нея да й се врече във вечна вярност. Освен това гледала на Кадиев почти като на бог – за разлика от нея, той произхожда от популярно семейство, израснал е сред звезди на родната сцена, самият той е звезда, докато тя, макар и успешен модел, бе напълно непозната за широката публика, докато не се разчу за връзката й с актьора. Комплексите й за малоценност я карали да се притеснява да бъдещето на връзката си, а годежният пръстен би бил гаранция за нейната стабилност.

Синът на Катето Евро доскоро не беше привърженик на подписите в гражданското. Той така и не се ожени за майката на своето дете – Таня, с която живя години наред. Дори след като тя роди дъщерята на актьора – Кати, гордият татко не й поднесе годежен  пръстен. Майката на Сашо – Катето, е настоявала за сватба, твърдят източници на "Уикенд". Синът обаче бил категоричен, че това са излишни разходи и разправии. Малко преди да сложи край на връзката си с нея той обяснил, че от самото начало е знаел, че Таня не е жената на живота му. Сега обаче нещата стояли по друг начин, твърдят запознати. Сашо, който вече гони 40 години, бил лудо влюбен в младата Ивелина. Той непрекъснато се фукал с нея пред своите колеги. В същото време обаче бил наясно, че тя може да избира между много мъже и тепърва ще й се отварят очите, че има далеч по-богати, по-известни и по-влиятелни хора от него. Ето защо много държал да я върже стабилно за себе си. Единият от начините за това е да се ожени за нея. Ако пък двамата имат и общо дете, Сашо щял да бъде още по-спокоен, смятат негови познати.

Наскоро се заговори, че Ивелина може да е бременна от своя любим. Хляб за тези слухове дадоха няколкото килограма вповече, които се забелязваха по нейната фигура по време на лятната отпуска на двойката в Италия. Но след това моделката отново показа свои "слаби" снимки от дефилета по световните подиуми. Това сложи край на слуховете на евентуалната й бременност.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: