Алекс Богданска и Слави The Clashers се предизвикаха един друг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:59 / 01.06.2023
3575
Моделът Александра Богданска наскоро участва в последния епизод на подкаста на Слави Панайотов - Clash Cast, където двамата си поговориха по най-различни теми. Една от тях бе работата и каква е най-голямата сума, която Алекс е отказвала за реклама.

Тя сподели, че ѝ се е наложило да откаже над 40 000 лева за кампания от рекламни постове в профила си в Instagram. Като причината, която посочи е заради подписан от нея договор с конкурентна компания.

Александра Богданска обаче погледна позитивно на ситуацията, тъй като уточни, че не е загубила парите, а че не е имала възможността да ги спечели.

Тя коментира и какви са ѝ в момента взаимоотношенията с Даниел Петканов, като уточни, че са приятели и се разбират добре в името на детето. Също така взимат заедно решенията за техния син.

По време на участието водещият Слави Панайотов реши да предизвика красавицата, като в това се включи и самият той.

Те публикуваха няколко снимки, на които са заедно, и целта е този пост да събере поне 50 000 харесвания. Ако това се случи, Слави ще стане модел за един ден, а, от своя страна, Александра ще е водеша на една от неговите прословути класации в YouTube. Двамата ще дарят и сума за благотворителна кауза.

Предизвикателството им е успешно, защото само за един ден са събрали 50 710 харесвания.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Ергенът се изложи много в ефира на bTV


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).