Абитуриент събра президента и бившата му половинка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:15 / 25.05.2022
18139
Президентът Румен Радев изпрати абитуриент. Синът му Георги завърши XII клас в столичното 138 СОУ за западни и източни езици "Проф. Васил Златарски“. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в столичен хотел цялата фамилия на абитуриента се събра на тържествен обяд в ресторант в София.

Подготовката за празничната вечер на Георги започна още от сутрешните часове на деня. По обяд синът на президента, заедно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина излязоха от семейния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в личния автомобил на Георги и потеглиха към заведението, където родата вдигна наздравици за завършването му.

За своя бал младият наследник на президента беше заложил на елегантен тъмен костюм с черна риза. Майка му Гинка сияеше в зелена официална рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И докато бившата жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента отново предпочете да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

През цялото време, докато се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее, вероятно получавайки поздравления за радостния повод. Въпреки че президентът Радев бе изключително ангажиран точно на 24 май, все пак намерил време в промеждутъка от официални събития да отскочи да види сина си. Неговата майка Станка, която дошла специално от Славяново, както и семейството на по-голямата му сестра Лозана също били поканени на тържеството, пише "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Любопитни новини:
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).