За какво отговаряте, господин Козарев? За провеждането на съмнителни обществени поръчки?

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
10:06 / 16.05.2022
5902
Директорът на ОП "Гранини и паркове" - Козарев, не отговарял за "Пеещите фонтани". Козарев не отговарял и за несветещите дюзи на сухите фонтани пак там. Козарев не отговарял и за неработещите други фонтани в Цар Симеоновата градина. Не отговарял за неработещия фонтан и на кръговото при Водната палата. Не отговарял за все по неработещите поливни системи в града. Камо ли за изграждането на нови. Не отговарял и за косенето на избуялите треви.

Не отговарял за поддържането на зелените площи. Пак там при фонтаните, зелената система в Цар Симеоновата градина е под всяка критика. Озеленяване до Епископската базилика? Не търсете, но може да се научите как се отбива номерът. Прекрасния надпис ПЛОВДИВ над Тунела-север, някой помни ли, че той се осветяваше вечер? Не, Козарев не отговаря за това.

Някой от читателите тук дали чака изпълнение на заповед за премахване на сухи и опасни дървета и клони? Четем новините след всеки малко по-силен вятър. Стотици такива заповеди са неизпълнени. Не, бъркате, Веселин Козарев не отговаря и за това.

Пловдивчани чистят "Лаута" и изнасят 15 камиона суха и изгнила растителност в Мисия "Лаута". Сигнализират, "Лаута" не се поддържа и умира. Не, Козарев не отговаря за това.

За какво отговаряте, господин Козарев? За провеждането на съмнителни обществени поръчки за стара техника или за квотното разпределение на партийните назначения и защита на интереса на малката ви партийка?

Партията на кмета Димитров няма врата на логото си. Но посочвайки ви вратата, ще е позитивна новина в това немного изпълнено с позитивни новини управление. Колкото по-бързо, толкова по-добре.

Виж коментарите (1)

Още по темата (245):
24.04.2024 Любима атракция в центъра на Пловдив отново ще заработи
27.12.2023 Пловдивчанин: Не мога да повярвам колко е занемарено
24.09.2023 Опасност дебне на Пеещите фонтани в Пловдив
13.07.2023 Пеещите фонтани с музикално-светлинно шоу 6 вечери в седмицата
30.03.2023 Търси се фирма да поддържа Пеещите фонтани
26.02.2023 Майка от Пловдив изпадна в ужас от странна находка: Родители, пазете
децата!
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).