Опасно бездействие на община "Родопи" по отношение на опасното кръстовище на околовръстното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
11:41 / 18.08.2016
19265
От няколко седмици бул. "Коматевско шосе" вече е затворен и целият трафик се пренасочи.

Руската рулетка с живота на шофьорите, преминаващи през станалото почти безалтернативно кръстовище на Околовръстното за Марково, продължава и до ден-днешен и ситуацията се усложнява.

Институциите продължават да бездействат престъпно. След първата ни публикация стана ясно, че община Пловдив е готова да финансира изграждането на светофар, но за целта в администрацията на община "Родопи" трябва да помръднат безполезните си и излишни задници и да подсигурят проектно и документално светофара.

Какво мислите си правят там? Вършат ли това, за което са поставени? Свършиха ли работата, която трябва да им е приоритет, понеже стотици животи висят на косъм всеки ден? Не, разбира се! Там цари престъпна незаинтересованост и безхаберие.

Всеки живеещ в Пловдив е наясно, че двете задушаващи града ни общини "Родопи" и "Марица" са напълно излишни и вредни за развитието ни. Сега обаче се оказва, че са и опасни. Административният им капацитет клони към нулата, а с интелекта на кметове като Спасов този капацитет удря отрицателни стойности.

Г-н Спасов, с бездействието си доказвате, че сте престъпно опасен за обществото, съществуването ви на кметския стол е доказано излишно и на всеки е ясно, че трябва да се ометете от там със срок вчера.

Препоръчваме ви да си изнесете безсмислените туловища от комфортния офис, позициониран в центъра на град Пловдив, по най-бързия начин, защото, когато на кръстовището стане инцидент, хората ще знаят къде да ви намерят и нищо няма да ви спаси от заслужения линч.

Какво да кажем за КАТ? На тях ще отделим само две изречения. В първото ще припомним, че шефката на КАТ-Пловдив заяви, че това кръстовище е толкова опасно, че там не може да се постави регулировчик.

А вчера, в час пик, когато на кръстовището бе настанала пълна безизходица, кола на КАТ снимаше само на 200 метра по-надолу идващите коли с надеждата да щракне някой с превишена скорост, въпреки че самото придвижване в района бе безкрайно затруднено и мисията на "ловеца" бе кауза пердута.

Източник: Кирил Налджиев


Виж коментарите (16)

Още по темата (25):
05.03.2023 Пловдивчанин с интересно предложение за решаване на задръстванията в "Южен"
24.09.2018 Полиция, линейки и пожарна на разклона за Марково заради тежък инцидент
11.07.2018 18-годишен с "Мерцедес" е причинил ПТП-то на разклона за Марково
10.07.2018 Тежко ПТП на разклона за Марково!
16.04.2017 Вижте голямото задръстване до Овощарския институт
18.10.2016 Благодарение на Plovdiv24.bg: Обезопасиха разклона за Марково
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).