Мазни корумпирани политици, знаете ли защо Зуека емигрира от България? Ето заради това!

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
23:19 / 31.08.2021
11441
Най-обсъжданата тема през последните дни у нас е новината, че Зуека без много шум емигрира от България. Васил го каза пределно простичко - човекът отива в страна, в която законите се спазват.

Знаете ли какво точно има предвид той? Задавате ли си въпроса защо един успял българин, който очевидно няма и няма да има проблем с парите в обозримото бъдеще, предприе тази крачка?

Ако не знаете, прочетете следващите редове:

Прокуратурата разследва смъртта на 47-годишен мъж в столичния квартал "Красна поляна“. Според разказа на очевидци мъжът е починал след побой, а причина за агресията - борба за паркомясто. Възниква скандал, следва побой, а по-късно пострадалият е намерен мъртъв в дома си.

В петък сутринта 47-годишният Велимир Иванов намира колата си с драскотини. Мъжът търси обяснение от свой съсед, който, по думите на очевидец, реагира агресивно. Следва скандал, прераснал бързо в побой. По думите на свидетеля - без никаква провокация от страна на Велимир.  

"Започна да налага силно господина с юмруци в главата, всичко се случи за много кратко време, може би за 5-6 секунди му нанесе около 5-6 юмрука в главата“, казва очевидецът.

Велимир се свлича на земята, но все пак се изправя, ала "във видимо тежко състояние, трудно говорейки, трудно движейки се“, допълва очевидецът.

Мъжът се прибира, а малко по-късно се случва най-лошото.  

"Шкафът в банята пада, от съответния шум се събуждам и тичам натам, виждам баща ми на земята целия в кръв“, разказва Ана Иванова, дъщеря на починалия.

Близките на Велимир викат линейка. Лекарите констатират смъртта, а причината според тях е инфаркт. По-късно, след като разбират за побоя, викат полиция. Въпреки следите по ръцете на посочения за извършител от свидетеля, той не е задържан. Семейството на починалия търси справедливост и смята, че има шанс случаят да бъде потулен.

По думите на дъщерята на починалия мъжът, който се смята, че е пребил баща ѝ, е бивш полицай.

"Съблякоха го, въпреки че аз мисля, че се е преоблякъл през това време. Той беше си извадил медицинско, значи той си е задействал нещата и мисля, че всичко си е оправил по някакъв начин“, казва Елена Иванова, съпруга на починалия.

Отговорът на въпроса дали смъртта е настъпила в следствие на побоя, ще стане ясен, след като излезе резултатът от аутопсията.

*Заглавието на статията е насочено единствено и само към политиците и прокурорите ни, които през последните 30 години направиха така, че законите в България да не значат нищо за истинските престъпници

Виж коментарите (6)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Аналитични новини:
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
ГЕРБ в Пловдив се цепи бавно, тихо и страхливо, а Борисов не пита...
Проектът Небет тепе – разхищение за 4 млн. лв. общински пари
За кожата на една Дондукова градина – "червените ескадрони" срещу...
Две унизителни минути за Денков и другарите му: Прецакахме се, да...
Politico: Смъртта на Навални бележи края на краткотрайния експери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).