Зрители възмутени от демонстрациите на Славена Вътова в ефир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:08 / 23.03.2021
339929
Славена Вътова е на път да се превърне в единица мярка за липса на всякакви граници в демонстрацията на плът в национален ефир.

Откакто в Би Ти Ви се завърна предаването "България търси талант", в което по неизвестни за нормалните хора причини миската журира, зрителите не спират да коментират оскъдното й облекло. Тя си позволява да излиза пред камерите буквално по бельо, фрапиращо заголвайки задните си части.

Още когато преди 3 години влезе в предаването за таланти, Славена започна шокиращо да демонстрира плът в национален ефир, в най-гледаното време. В шоуто е трудно да се намери кадър на бившата мис от Шумен, в който тя е облечена прилично. Или е в полички, които едва покриват задните й части, или е с цепки до сливиците, или е в латексови облекла с вериги и катинари, които напомнят костюм за филм за възрастни.

В най-новите издания на "Талантите" обаче 31-годишната дама, която е майка на две момиченца, успя да надмине себе си. Тя навря задните си части буквално под носа на зрителите, навирайки ги в камерите на предаването. И остави толкова малко от себе си за въображението на аудиторията, че вместо да предизвика възхищение с хубавите си форми, стана за смях.

"Всички й видяхме гащите, време е да я сменят с нормална жена...", се казва в един от зрителските коментари на официалната фейсбук страница на "България търси талант". "Аз съм изпуснал за гащите, я дай линк", е отговорът, който идва от друг зрител. "Не е нужен линк... Във всеки един лайв си ги показва с някой от участниците... Гледай...", съветват фенове на формата.

Дори колегите на Славена в предаването не могат да скрият възмущението си от нейното облекло, в което очевидно е пропусната полата. Само че, за да спазват добрия тон, го маскират като безобидни шегички. "Избраха я заради късите панталонки", подхвърли Катето Евро по време на изпълнение, в което участник кани на сцената младата съдийка.

В този момент камерата бе разположена точно на нивото на задните части на бившата мис и ги показа толкова детайлно, че на човек да му стане неловко. Критиките към облеклото на Вътова вървят ръка за ръка с критиките към нейната компетентност в раздаването на оценки за чуждия талант. "Нищо не разбира. Само кокетничи и разголване", коментира възмутена зрителка, която приканва Вътова следващия път поне да облече пола.

Въпреки всичко от Би Ти Ви нито издават намерение да сменят съдийката с по-подходяща за ролята й дама, нито да помолят стилистите на шоуто да й подбират адекватни тоалети. А зрители вече се чудят дали няма да дойде ден, в който Славена да си забрави и бельото, пише "Уикенд".

Виж коментарите (5)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).